Прелестните модни моменти на Кейт Мидълтън това лято...и една целувка за шампиони

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Принцесата на Уелс още през пролетта показа, че е фен на актуалната розова вълна, която завладява лято 2023. Припомнете си тукКато истинска Барби: как Кейт Мидълтън прегърна новата лятна тенденция

С настъпването на горещите месеци бъдещата кралица на Великобритания продължи със още смели цветове. За посещение в Нънийтън тя се появи с рокля от Cefinn Studio с леопардов принт в зелено и бяло. Практичният модел тип риза позволяваше на принцесата да разговаря с деца, невеждайки се на тяхното ниво, а визията ѝ беше завършена с чантичка и обувки в бяло. Вижте снимки в галерията тук:

Кейт Мидълтън в практична лятна рокля

В зелената гама съпругата на принц Уилям остана и за Военния парад в чест на рождения ден на монарха. Първият път, в който отбеляза повода като принцеса на Уелс, Кейт Мидълтън направи и най-смелия си избор за Парада на знамената досега - ярка ябълковозелена рокля от Andrew Gn и шапка Philip Treacy. Припомнете си снимки в галерията тук:

Принцесата на Уелс пристига на Парада на знамената

Официалните поводи продължиха със Служба на Ордена на жартиерата в замъка Уиндзор. Съпругата на принц Уилям, който е сред членовете на рицарския орден, извади от гардероба си рокля на Alessandra Rich, която преди това облече за Роял Аскот през юни 2022 г. Този път моделът беше съчетан с шапка от Philip Treacy.

Принцесата на Уелс в стилна рокля на точки

Колкото до тазгодишния фестивал за конни надбягвания, тук Кейт Мидълтън също си позволи да бъде по-ярка и дръзка от всякога с червена рокля Alexander McQueen. V-образно деколте, бухнали ръкави, колан около талията и феерична долна част допринасят за романтиката на модела, съчетан с шапка в тон, отново дело на Philip Treacy.

Принцесата на Уелс омагьоса Роял Аскот в червено

Следващ изискан момент в бяло Кейт Мидълтън отбеляза при откриването на Националната портретна галерия в Лондон след реновация, продължила три години. Като патрон на галерията, принцесата на Уелс изглеждаше подобаващо с модел на Self-Portrait. Това, което изглежда като комбинация от две части, всъщност е миди рокля, като сакото от букле туид контрастира на шифона от плисираната пола.

Ослепителна в бяло: Кейт Мидълтън на посещение в Националната портретна галерия в Лондон

Принцесата на Уелс още веднъж заложи на Alessandra Rich, обличайки рокля с пеплум. За първи път Кейт я носеше по време на Уимбълдън миналата година, а с десен на точки, романтична яка тип Питър Пан, бухнали ръкави и панделка при деколтето този модел представлява вечна класика.

Семпъл шик от Кейт Мидълтън

И през 2023 г. съпругата на принц Уилям отново беше в публиката на Уимбълдън. Във втория ден от шампионата тя се появи с блейзър Balmain в нюанс мента, като реверите и масивните копчета в бяло носеха усещане за 80-те и ѝ спечелиха поредното сравнение с принцеса Даяна. Ретро визията беше завършена с бяла плисирана миди пола.

Кейт Мидълтън в нежен ментов нюанс на Уимбълдън

Друго решение, достойно за кралска особа, е роклята тип палто от Catherine Walker, с която Кейт Мидълтън се появи в Единбург за така наречената служба за благодарност и посвещаване на крал Чарлз Трети и кралица Камила – позната още като Шотландска коронация.

Неотразима в синьо: Принцесата на Уелс за Шотландската коронация

Ако този тоалет ви се струва познат, не се бъркате – принцесата на Уелс го облече за великденската служба в параклиса Сейнт Джеймс този април. Този път Кейт избра по-драматичен модел шапка от Phillip Treacy.

В синята гама принцесата на Уелс остана и за благотворителен поло мач в началото на юли. В дълга рокля на Beulah London с принт и слънчеви очила Finlay & Co Кейт Мидълтън изглеждаше като олицетворение на небрежния шик, а за нейно щастие съпругът ѝ принц Уилям успя да спечели Купата по поло. Принцесата дари победителя с целувка по двете бузи – един от редките моменти, в които двойката си позволява близост пред камерите.

Кейт Мидълтън в синя лятна рокля на благотворителен поло мач

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти