Кралски дебют: принц Джордж с първа поява на Уимбълдън и в тон с Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън принц Уилям Джордж Уимбълдън
Снимка: Getty

Принц Джордж направи изненадващ дебют на Уимбълдън в неделя, като се появи на тенис турнира заедно със своите родители!

8-годишният принц се присъедини към херцога и херцогинята на Кеймбридж, за да гледат финала на мъжете в Кралската ложа в неделя сутринта, където семейството беше снимано да се наслаждава на мача между сърбина Новак Джокович и австралиеца Ник Кирьос.

И Кейт, и Джордж избраха тъмносиньо за големия мач, като херцогинята облече рокля Alessandra Rich с миди дължина в тъмносин нюанс на бели точки. Роклята се отличаваше с яка Челси, завършена с панделка в центъра, както и нагънати ръкави и талия с пеплум.

Кейт, Уилям и Джордж заедно на Уимбълдън

Тя допълни тоалета си с бели обувки с черен връх от Fab Slingback, слънчеви очила Bvlgari, обеци с диаманти и сапфири и огърлица с висулка.

Принц Джордж облече тъмносин блейзър с бяла риза и раирана вратовръзка. Принц Уилям избра по-светло карирано сако в цвят каки, съчетано със светлосиня риза и черен панталон.

На снимките принц Джордж изглежда погълнат от играта, а двамата му родители се навеждат, за да му обяснят подробности.

Точките са един от предпочитаните модели на херцогиня Кейт за облеклото ѝ на Уимбълдън, точно както Алесандра Рич се превърна в един от любимите ѝ дизайнери. Кралската особа носеше много подобна тъмносиня пола от дизайнера за завръщането си след пандемията на Уимбълдън миналата година, както и по-яркосиня рокля на точки за полуфиналния мач миналия вторник. ► Съвършенство на точки: Кейт Мидълтън с изненадваща поява на Уимбълдън

Кейт Мидълтън и принц Уилям с първа поява на Уимбълдън за годината

По време на самостоятелната си поява на финала за жени в събота, херцогинята буквално сияеше в ярко жълта рокля на Roksanda с къси ръкави, декорация с панделка и развяваща се пола с макси дължина. Тя съчета роклята, която преди това носеше по време на кралското карибско турне през пролетта, с бели токчета на Gianvito Rossi, обеци с цитрин и диаманти и брошка панделка в зелени и лилави цветове на AELTC. ► Не херцогиня, а слънце: Кейт Мидълтън засия в жълта рокля на Уимбълдън

Кейт Мидълтън с лятна жълта рокля на Уимбълдън

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти