Просто великолепна! Принцеса Кейт отбеляза исторически момент на Парада на знамената

Принцесата на Уелс изглеждаше ослепително, пристигайки в събота за традиционния Парад на знамената.

Това беше първия път, в което крал Чарлз участва на военния парад като монарх, а съпругата му Камила – като кралица. Но денят беше исторически не само за двойката – за първи път Кейт присъства на парада в качеството си на полковник на ирландската гвардия – роля, изпълнявана преди това от нейния съпруг принц Уилям.

За появата си принцеса Кейт беше избрала ябълковозелена рокля от Andrew Gn със заоблено деколте, дълги ръкави, структуриран дизайн и кристални елементи. Стилно излъчване придаваше и широкополата шапка в зелено, дело на Philip Treacy.

Към дрехата на Кейт Мидълтън виждаме и прикрепена златна брошка във формата на детелина. Бижуто служи за препратка към Ирландия.

Докато кралят и принцът на Уелс яздеха кон по време на парада, принцесата на Уелс пристигна в карета заедно с трите си деца - принц Джордж, на 9 г., принцеса Шарлот, на 8, и 5-годишния принц Луи. Четиримата стояха в компанията на кралица Камила, която изглеждаше царствено в червена копринена рокля тип палто, съчетана с шапка на Philip Treacy.

Вижте в галерията тук снимки от пристигането за парада:

Принцесата на Уелс пристига на Парада на знамената

Ежегодният Парад на знамената, известен официално във Великобритания като Trooping the Colour, чества рождения ден на монарха. Прочтете тук повече за традицията ► Защо крал Чарлз има 2 рождени дни и кога са те?

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти