Кейт Мидълтън неочаквано наруши кралския етикет, а принц Луи направи великденския си дебют

Британското кралско семейство направи традиционното си посещение на параклиса Сейнт Джордж в Уиндзор по случай Великден, който в страната отбелязаха на 9 април.

Поводът беше по-специален за принц Луи, който вчера направи първата си поява за празника. Той за първи път поздрави и пастора, стискайки ръката му след църковната служба.

4-годишният син на Кейт Мидълтън и принц Уилям се присъедини към родителите си, своя 9-годишен брат принц Джордж и 7-годишната си сестра принцеса Шарлот, като цялото семейство беше координирало облеклата си в синьо.

На кадрите от празничния ден виждаме принц Луи да носи сако и сини къси панталони, отличавайки се най-вече с вратовръзката си с принт на велосипед. Типично е за момчетата от висшата класа във Великобритания да носят къси панталони в ранното си детство, включително и принц Джордж, който едва през последните години премина към костюми, припомнят от People.

Принцеса Шарлот облече рокля на цветя на британската дизайнерка Рейчъл Райли. Въпреки че пристигна на службата с палто, Шарлот остави връхната си дреха за разходката обратно до замъка Уиндзор - а майка ѝ беше забелязана да носи палтото в ръце, докато се отдалечаваха от параклиса.

Вижте снимки в галерията тук:

Британското кралско семейство отбеляза Великден

За появата си в неделя принцесата на Уелс избра рокля тип палто на един от любимите си дизайнери Catherine Walker. Дрехата в дързък сапфирен нюанс беше съвършено допълнена от шапка Lock & Co и чантичка в тон.

Внимание обаче предизвика маникюра на Кейт в червено, който противоречи на кралския етикет. Смята се, че изкуствените и ярко оцветените нокти не са подходящи за публичните изяви на кралските особи, отбелязва британското издание HELLO.

Съпругата на принц Уилям рядко се отклонява от кралския протокол, затова и изненадата беше още по-голяма за кралските наблюдатели.

За Чарлз и Камила това беше първи Великден като крал и кралица консорт след смъртта на кралица Елизабет Втора, която си отиде през септември миналата година. Към тях се присъединиха останалите деца на покойния монарх - принцеса Ан, принц Андрю и принц Едуард, както и внуците на Елизабет - Зара Тиндал и съпругът ѝ Майк, сестрите принцеса Беатрис и принцеса Южени заедно със своите съпрузи - Едоардо Мапели Моци и Джак Бруксбанк.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти