Защо Доли Партън отказа да пие чай с Кейт Мидълтън

Американското национално съкровище Доли Партън продължава да бъде отдадена активно на музикалната си кариера дори на 77-годишна възраст. И се оказва, че не прави компромиси с работата си, дори за принцесата на Уелс Кейт Мидълтън.

В скорошно интервю с BBC Radio 2 певицата разкрива, че е пътувала до Лондон по работа и графикът ѝ е бил напълно зает.

До толкова, че се налага да откаже една кралска покана, пише Vanity Fair.

„Този ​​път дори бях поканена да пия чай с Кейт, но даже не можах да отида“, казва Партън. „Мислех, че е много сладко и мило от нейна страна да ме покани и някой ден ще стигна и до това – би било страхотно.“

Но Партън неслучайно постига статут на музикална легенда, наблягайки на работата: „Но тя нямаше да промотира моя рок албум, така че трябваше да кажа „не“, шегува се тя за поканата от принцесата на Уелс.

И да, вярно е: кънтри иконата издава рок албум. Това е нейната 49-а студийна музикална колекция, но първата ѝ в рок жанра. Озаглавен подобаващо “Rockstar” (или „Рок звезда“), албумът излиза през ноември 2023 г., а списъкът с 30 песни вече е разкрит. В него Партън включва 9 оригинални песни и 21 кавъра и дуета на класически парчета – от своя собствена версия на „Wrecking Ball“ с участието на кръщелницата си Майли Сайръс през „Every Breath You Take“ със Стинг до „Stairway to Heaven“, която изпълнява заедно с Лизо и Sasha Flute.

5 трика, с които Кейт Мидълтън бори стреса

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти