Емоционалната изневяра брои ли се? Как Доли Партън едва не съсипва 50-годишен брак

Доли Партън
Снимка:

Вече сме ви разказвали вълнуващата любовна история на Доли Партън и мъжа на живота ѝ - Карл Дийн. Прочетете я ТУК >>>

Съвсем накратко - едно талантливо 18-годишно момиче си събира багажа само ден след завършването и отива в големия град, за да преследва мечтите си. Там се запознава със самоуверен и красив млад мъж. Любовта нахълтва в живота им бурно и необратимо. Кариерата на Доли многократно става причина за пренасрочване на сватбата, но чувствата ѝ са по-силни от всичко. Самият Карл предпочита да страни от светлината на прожекторите и се появява едва на няколко светски събития, но това по никакъв начин не отпетнява чистите им взаимоотношения. 

Днес, след повече от 50 години заедно, двамата водят простичък и идиличен семеен живот. Доли Партън многократно заявява, че никога не среща мъж, който да може да заеме мястото на настоящия ѝ съпруг. Това обаче не означава, че брачният им живот не е имал и тъмен период.

15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха

Жълтите таблоиди са свързвали името на Доли Партън с много известни мъже, сред които са Сълвестър Сталоун и Бърт Рейнолдс.

Самата певица предизвиква двуполюсни реакции, след като споделя, че е прекарала "невинна нощ" в едно легло с дългогодишния си приятел и личен асистент Джуди. Отвръща на обвиненията в изневяра с довода, че въпреки че с Карл е в "отворена връзка", физическата близост с други мъже е изключена:

Мъжете са моята слабост. Ниски, пълни, плешиви или кльощави - чувствала съм се привлечена към много особени типове, но Карл знае, че винаги ще се прибера вкъщи и че нямам намерение да правя секс с никого. Просто флиртувам и се забавлявам. 

В книгата "Доли за Доли: Интервюта и срещи с Доли Партън" певицата признава, че веднъж "изневерява със сърцето си", което едва не я подтиква към опит за самоубийство. Докато се опитва да се справи с разбитото си сърце и последствията върху съвестта ѝ след емоционаланта афера, погледът ѝ многократно спира върху пистолета:

Гледах го дълго време. Взех го в ръцете си, за да го разгледам. В този момент кучето ни Попай се затича към мен. Докосна ме с лапите си и това ме върна към реалността. 

В този момент певицата решава да се обърне към Бог:

Приех появяването на Попай като знамение от Господ. Не казвам, че със сигурност щях да се самоубия, но няма как да бъда сигурна и за обратното. Сега, когато се връщам назад и си спомням да този момент, осъзнавам, че болката може да прекърши душевно и най-силния човек.

Доли признава, че дължи силната си воля на житейските перипети, през които преминава - израства в бедно семейство, претърпява хистеректомия (това означава, че никога няма да може да има деца) и се бори с депресията.

 Бяха трудни времена. Понякога Бог просто трябва да те смачка. Сякаш ми казваше: "Стегни се, защото предстоят много неща, с които трябва да се справим."

И до ден днешен двамата с Карл продължават да се обръщат към религията, за да поддържат вътрешния си мир. Имат собствен параклис във фермата си в Тенеси. А през 2016-та година подновиха брачните си клетви. 

15 звездни двойки, които са се венчали тайно

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти