Дръзка принцеса: Кейт Мидълтън се отдаде на тайно 24-часово парти с много текила и щедри бакшиши

кейт мидълтън
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън - принцеса, херцогиня, бъдеща кралица и жена, която просто иска да разпусне. Именно това направи Кейт през уикенда, когато тайно посети музикален фестивал за електронна музика в Норфолк и бе заснета да се забавлява заедно с група приятели.

Принцесата изглеждаше необичайно небрежно, когато беше забелязана от фен на фестивала "Хоутън" в Норфолк, Англия, през уикенда - и изглеждаше готова да се развихри!

С черни тесни дънки, маратонки и секси черна блуза, показваща голите ѝ рамене, Кейт се беше отдала на пиене на коктейли с текила и танци. Визията ѝ бе допълнена от причска със спусната коса, прибрана зад ушите си, за да покаже чифт златни обеци, които приличаха на обеците Sezane, които тя носеше в Аскот през юни.

Облеклото ѝ със сигурност се различаваше от обичайните ѝ дрехи, които тя носи за извънработни събития, напомняйки за стила, които Мидълтън имаше, преди да се омъжи за принц Уилям през 2011 г.

24-часовият музикален фестивал се отличава с много техно и хаус мелодии и макар да изглежда като необичайно излизане за принцесата, събитието се проведе на обширната територия на имението на приятелите ѝ Houghton Hall.

Според медиите Мидълтън е била на гости на дългогодишните си приятели Дейвид Чолмъндели и Роуз Ханбъри - жената, с която принц Уилям беше обвинен в афера преди няколко години.

"Кейт се колебаеше, но в крайна сметка се съгласи и присъства с голяма охрана", съобщава пресата. Принц Уилям не е бил заедно с нея.

Принцесата на Уелс, която се вижда да държи коктейл на снимките, също така е била забелязана да "поръчва пикантни маргарити" по време на партито.

Оказва се, че Кейт и компанията ѝ са си прекарали наистина добре, защото са оставили 700 паунда бакшиш в едно от местата за хранене във фестивалната зона.

Кейт Мидълтън преди да стане принцеса

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти