Конспирация или тайната на двореца: Двойничка на Кейт Мидълтън я замества в публични изяви?

Британката Хайди Ейгън, позната като двойничката на Кейт Мидълтън, беше принудена да отрече странна теория на конспирацията, според която тя е заместила принцесата на Уелс по време на посещение във фермерски магазин в Уиндзор с принц Уилям.

Ейгън дори предостави алиби за това къде е била, когато е заснето видеото, като призова хората да спрат да подбуждат спекулации, които според нея са заринали собствения ѝ канал в социалните мрежи.

Ето кои 4 актриси са играли Кейт Мидълтън

43-годишната жена, която се изявява като имитаторка на Кейт от цели 12 години, каза, че докато кралската двойка е посетила Windsor Farm Shop в събота, тя е работила като учител в група за танци и музикален театър.

►Край на спекулациите: Кейт Мидълтън се появи на обществено място

Обвиненията започнаха, след като бяха публикувани кадри от The Sun, показващи как принцесата се усмихва, докато върви до съпруга си пред магазина, който е на кратко разстояние с кола от дома им в двора на замъка Уиндзор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Това беше първият път, когато Кейт беше видяна на публично място, след като силно редактирана снимка, направена от Уилям, беше публикувана в социалните медии, за да отбележи Деня на майката.

Повече за скандала около снимката можете да прочетете тук:

►Снимката с децата, заради която атакуваха Кейт и как отвърна тя

Г-жа Ейгън, която описва себе си като „най-реалистичната двойничка на Кейт Мидълтън“ на уебсайта си, каза пред The Mirror: „Очевидно е имало някои спекулации дали това са Кейт и Уилям в тези кадри и снимки."

"Всъщност моите собствени социални мрежи бяха заляти, тъй като хората си мислят, че това съм аз, но аз знам, че не е така. Бях на работа по това време, така че знам, че това не съм аз", уточнява дамата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Г-жа Ейгън казва, че е била „открита“ като двойничка на Кейт през 2012 г. и оттогава е работила в САЩ, Австралия и Китай. Но последните публикации в нейния Instagram предоставиха платформа за теоретиците на конспирацията.

Под публикация от понеделник един потребител пише: „Колко ти платиха, за да се преструваш на нея на фермерския пазар?“

Хайди Ейгън, която е майка на две деца и живее в Нортхемптъншър, казва: „Откакто Кейт се оперира, имаше концерти, където влизах и хората казваха „ето я Кейт“, така че започна като шега около „ние намерихме Кейт“, но сега наистина трябва да спре."

„Социалните ми медии полудяха, откакто се появи видеото. Не бях аз. Шегуването с Кейт е едно, но трябва да ѝ дадем време сега и съм сигурна, че ще се върне след Великден, както беше обявено първоначално", казва също двойничката.

Профилите в социалните мрежи на г-жа Ейгън показват, че преди време тя е работила заедно с колеги, които се представят за принц Уилям. Профилът ѝ в Instagram има повече от 3300 последователи.

Още през 2013 г. BBC съобщи как г-жа Ейгън е „забременяла“, за да запази точността на изпълнението си, с „коремче, направено в различни размери“, за да поддържа външния вид по време на бременността на Кейт с първото ѝ дете - принц Джордж.

Изданието съобщава също как Ейгън е напуснала работата си за 6 паунда на час в ресторант в Кетъринг, за да започне работа за 650 паунда на изява като двойничка на Кейт.

Преди кралския живот: как изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си поиска

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти