Край на спекулациите: Кейт Мидълтън се появи на обществено място

Съобщава се, че принцесата на Уелс е била забелязана щастлива, здрава и спокойна при посещение на местен селскостопански магазин през уикенда. Тя е видяна за пръв път навън, след като се подложи на планираната коремна операция. 

Това ще осигури така необходимата информация на британската общественост, която с всеки ден е все по-загрижена за здравето на принцесата. Новината пристига в разгара на цунамито от спекулации относно нейното неизвестно състояние. 

Свидетел, който е видял двойката, каза пред The Sun, че след всички слухове, които се носят, е бил изумен да ги види там. Според него Кейт е била на пазар с Уилям и е изглеждала щастлива. 

 „Децата не бяха с тях, но е толкова добър знак, че е достатъчно здрава, за да отскочи до магазина”, казва още източникът. 

Въпреки че не са направени снимки на двойката поради искането им за поверителност, докато Кейт се възстановява, поява е окуражаващ знак, че тя прави първите си стъпки към завръщане към официалните си кралски ангажименти.  

Очаква се тя да се върне към обществените си задължения след 17 април. И все пак има предположения, че сега Кейт може да се върне по-рано. 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти