Заедно в неволята: Как диагнозата рак обедини крал Чарлз и принцеса Кейт

След емоционални и изпълнени с предизвикателства няколко седмици, принцесата на Уелс е заобиколена от близките си, докато се справя с ефектите от химиотерапията след поставената ѝ диагноза рак. А сред приятелите и семейството, които са неотлъчно до нея, нейният тъст крал Чарлз ѝ оказва особено силна подкрепа.

►Подкрепи ли Уилям решението на Кейт да обяви диагнозата пред света?  

Принцесата и Негово Величество винаги са били близки, но кралски източници казват пред изданието HELLO!, че връзката между тях е станала още по-силна, тъй като двамата се обръщат един към друг за утеха, докато всеки преминава през своята битка с рака.

10-те най-интелигентни кралски особи

Двамата се озоваха в една и съща болница по едно и също време през януари. Кралят посещаваше Кейт, докато тя беше на легло и двамата останаха в постоянен контакт по време на болничния престой.

Робърт Хардман, автор на книгата "Чарлз III: Нов крал, нов двор" , разказва за HELLO! : „Ясно е, че той е изключително загрижен за нея. Мисля, че той иска да се увери, доколкото може, че ако има нещо, което може да направи, ще го направи, защото за една млада майка това е съвсем различно в сравнение с някой, който трябва да се справя с това в 70-те си години."

►Трогателно: Братът на Кейт показа подкрепата си към нея в битката с рака

„Сигурен съм, че той е бил източник на утеха за нея по същия начин, по който тя вероятно е била източник на утеха за него“, добавя той. „Мисля, че няма нещо, което може да ги сближи повече от това. Той винаги е имал голямо уважение към снаха си. Смята, че тя е просто прекрасна."

„Това е напомняне, че от фамилията Уиндзор са смъртни като всички нас. И ние трябва да изпитваме голямо съчувствие към факта, че те са подложени на абсолютен житейски шок и на всичкото отгоре трябва да го преживеят, докато всички ние говорим за това", казва също Хардман.

Кейт Мидълтън за първи път като принцеса на Уелс в Деня на Общността на нациите

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти