Астро прогноза за седмицата: проявете смелостта да отстоявате себе си

Снощи, малко след 21 часа българско време се случи пълното слънчево затъмнение, което бе видимо в Северна Америка, но от астрологична гледна точка се отразява на всички нас. Същевременно наблюдавахме и Новолуние в Овен – първото за новата астрологична година. Последното затъмнение в този знак беше през 2005 г.  

Какво да очаква всяка зодия от слънчевото затъмнение в Овен

Тези две небесни събития имат изключително силна енергия, отбелязва Вихра в седмичната астро прогноза в предаването "На кафе". Особено това ще се отрази на хората, които в наталните си карти имат важни позиции в кардиналните знаци. А промените, които могат да започнат, предстои да се разгърнат в следващите 6 месеца. 

► Седмичен ТАРО хороскоп за 8 - 14 април: разкъсвани сте между две посоки

Важно е всички да си дадем сметка докъде искаме да заявим своята индивидуалност и да преследваме целите и амбициите си. 

Под влиянието на Овен всякакви лични отношения, основани на зависимост, може да приключат. Като цяло и ретроградният Меркурий е възможно да ви подтикне да си направите равносметка и да прецените какво има място в живота ви и от какво е по-добре да се освободите

Днешният ден носи спокойствие и разсейва напрежението, защото Луната влиза в Телец. Поемете си глътна въздух и се отдайте на удоволствия! 

В сряда Луната прави аспекти с планетата на действието Марс и Сатурн, свързан с дисциплината. Денят е чудесен за действие, но не и за започване на нищо ново.  

Какво да очаква всяка зодия от ретроградния Меркурий

В четвъртък Луната влиза в Близнаци, което ни подтиква да комуникираме и да събираме информация. Внимавайте обаче, тъй като управителят на този знак, Меркурий, е ретрограден и може да настъпи объркване или заблуда в общуването, особено на работното място.

В петък Меркурий съвпада със Слънцето и това ни прави особено субективни. Не си правете прибързани изводи, а се отдайте на себеанализ. 

Пълната астро прогноза на Вихра за "На кафе" вижте във видето горе. А ако още не сте прочели своя седмичен хороскоп, открийте какво ви очаква до неделя в нашата галерия: 

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май

 

 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти