Нумерологичен хороскоп: какво ви очаква през 2024 г. според датата на раждане

2024 нумерология
Снимка: iStock

В началото на всяка година възникват много въпроси: дали през следващата година ще сбъднем някои от мечтите си, време ли е за важни финансови стъпки, или ще се сблъскаме с нови препятствия в личен и професионален план. Е, нумерологичният хороскоп за 2024 г. може да ви ориентира относно тези важни въпроси.

Всяка година има свое уникално число. Числото на идната 2024 е 8 (защото сборът от тазгодишните числа е 8 (2+0+2+4=8).) Връзката, която 8-цата има с вашето число според датата на раждане, определя в какво ще сте успешни и къде ще срещнете предизвикателства.

8 е числото на Сатурн, но трябва да се отбележи, че от началото на 2024 г. числата 2 и 4 също имат голямо значение. Въпреки че 8 е стабилно число, се смята, че образувано от 2-ки и 4-ка, води до възходи и падения.

В резултат на това през 2024 г. може да имате успехи и късмет в една област, както и трудности в друга. Годината може да бъде емоционално изтощителна за хората, които са особено чувствителни.

За да разберете какво ви очаква според нумерологията през идната година, трябва да знаете кое е числото на рождената ви пътека. То подсказва по кой път вървите в живота си, както и кои ваши способности ви помагат да ги извървите. Числото на рождената ви пътека и е най-важното от петте ви основни числа.

За да го определите, трябва само да съберете всички числа, които датата ви на раждане съдържа. Ако да речем сте родени на 12.11.1990 г., съберете всяко едно число, докато не получите едноцифрено:

  • Число на деня на раждане: 1 + 2 = 3
  • Число на месеца на раждане: 1 + 1 = 2
  • Число на годината на раждане: 1 + 9 + 9 + 0 = 19, т.е. 1 + 9 = 1
  • 3 + 2 + 1 = 6, това е и вашето число на рождената ви дата.

Продължете в галерията, където нумерологичният хороскоп за 2024 г. разкрива как тазгодишното число ще повлияе в много аспекти от живота ви и за какво да внимавате.

Ето какво ви очаква през 2024 г. според датата на раждане

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти