Новогодишна нумерология: кое е твоето число на късмета за 2024

2024 нова година
Снимка: iStock

2024-та година ще премине под егидата на Дървения Дракон! Годината на Дървения Дракон започва на 10 февруари 2024 и приключва на 28 януари 2025. Това ще бъде година на растеж, трансформация и изобилие!

Годината на Дракона в китайския календар е свързана с мощ, успех и щастие, но за хората, които се приспособяват, борят и умеят да използват момента.  Драконът също се свързва със силата и преодоляването на препятствията. През 2024 г. можем да очакваме нарастване на себеутвърждаването и смелостта при постигане на целите ни. Това може да е подходящо време да поемете нови предизвикателства и да реализирате амбициите си.

нова година 2024
Снимка: Istock

Според нуморолозите има и едно определено число, което ще изпъква най-много през новата година. То е числото на късмета за 2024-та и ще носи много успех на всички зодии.

Числото на късмета за 2024-та година е 8. Осмицата сама по себе си е символ на просперитет и късмет. Тя е символ на безкрайността и неспирния енергиен поток, който ни напомня, че всичко в този живот е свързано. Баланс, хармония, постижения - това ни носи 8-цата през 2024-та година.

нова година 2024
Снимка: Istock

Както разбрахме, числото 8 ще носи късмет на всички ни през новата година, но и всеки един от нас ще има свое лично число на успеха. Ето как да разберете кое е то:

Изчисляване на личното число на успеха за 2024

За да разберете своето число за успех, трябва да съберете заедно всички числа на вашата дата на раждане, но вместо вашата година на раждане, трябва да използвате 2024. Също така трябва да добавите към резултата числото, съответстващо на първата буква на вашето име.

Така, нека вземем датата на раждане на 28 май (28.05). Да кажем, че първата буква от името ви е “Н”. Тази буква съответства на числото 14, тъй като е четиринадесета подред в азбуката. Съберете всичко заедно и получете:

(2+8+0+5)+(1+4)+(2+0+2+4)=28. Събираме цифрите на полученото число, докато получим число от 1 до 9. 2+8=10. Събираме още веднъж, за да получим едноцифрено число - 1+0= 1. Оказва се, че за дадената дата и име числото на късмета ви за 2024 година е 1. А сега трябва да го дешифрирате!

Какво означава вашето число на късмета за 2024

Вижте какво още ви очаква през 2024:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти