Нумерология на дома: какво разкрива номерът на жилището за живота ни

номер
Снимка: Istock

Домовете, които обитаваме, също имат своя енергия и характер. Тези метафизични категории се издават до някаква степен от номера на улицата, къщата или блока, където живеем, пише telegraph.bg.

За да разкодираме нумерологичния шифър на нашия дом, трябва да редуцираме числата от входната му табела до едноцифрено. Така например, ако обитаваме блок с №32 (или адреса ни е на улица с този номер), се събират числата и се редуцират до едноцифрено (3+2=5). Така нашият дом е под знака на петицата. При по-големи номера, редуцирането в сбора продължава отново до получаване на резултат от 1 до 9.

Топнумерологът Ели Маринова коментира, че характеристиките, които дава по-долу, са твърде общи, но все пак те могат да бъдат полезни на обитателите на съответните жилища да постигнат търсената хармония.

Шифърът на дома може да е от полза и на хората, желаещи да закупят някакъв имот, като им помогне да се ориентират както по отношение на неговата карма, енергетика, уют, съседи, скрити проблеми, така и за най-удачното му обзавеждане, екстериор, ремонт.

Изчислете коя е цифрата на вашия дом и какво казва тя за вас и за вибрациите на вашето жилище:

Какво разкрива номерът на жилището ни за живота ни

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти