Меркурий преминава в Овен: преследвайте всичко, което желаете, но предпазливо

астрология овен
Снимка: iStock

В неделя Меркурий преминава в знака на Овена, където ще остане дълго време, а на 2 април става и ретрограден. Затова и е добре да използвате месец март, за да стартирате нови проекти.

Меркурий влиза в Овен от 10 март, където ще остане до 15 май 2024 г. Всъщност планетата остава в този знак по-дълго от обикновено тази година поради предстоящия ѝ ретрограден цикъл.

Когато Меркурий е в Овен, се оказваме по-малко загрижени за обективните гледни точки и обяснения, а повече ни вълнува намирането на решения на проблемите ни, при това бързо.

Очаквайте след транзита на Меркурий вашите мисли и идеи да са по-иновативни. Ще бъдете склонни да говорите по-спонтанно и директно, докато планетата на комуникацията е в смелия и напорист Овен.

Имайте предвид, че всеки ще се чувства по-уверен да преследва това, което иска, догато Меркурий, пратеникът на боговете, се мести в смелия Овен. Използвайте енергията на този транзит, за да преговаряте за по-добро заплащане в работата или да отстоявате нуждите си в личните взаимоотношения.

Много по-вероятно е обаче да получите това, което искате, ако го поискате по уверен, спокоен и обран начин.

Докато Меркурий е в Овен, се подгответе за интензивна комуникация и импулсивни действия. Възможно е да искате всичко, при това веднага и на всяка цена, затова бъдете предпазливи.

Меркурий в Овен винаги носи бързи, нетърпеливи или прибързани решения, предупреждават астролози.

Проявете търпение и овладейте емоциите си, защото конфликтите и скандалите са много вероятни.

Внимавайте как реагирате в напрегнати ситуации, защото е възможно да предприемате прибързани, може би отбранителни или резки реакции.

Меркурий ще прекара повече от обичайните няколко седмици в Овен през 2024 г. поради ретроградния цикъл, който ще се случи изцяло в този знак от 2 до 25 април 2024 г. А ако все още не сте прочели месечния си хороскоп, продължете в галерията: 

Хороскоп за месец МАРТ 2024 година

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти