Астро прогноза за седмицата: проявете търпение и овладейте емоциите си

Тази седмица започна с неработен понеделник и навярно ще ви се стори по-кратка. А как ще се подредят планетите до неделя и ще ни помогнат или попречат да постигаме поставените цели?

Още от днес планетите ни подтикват да започнем работната седмица по-продуктивни, защото Луната влиза в знака на дициплинирания и зрял Козирог, разкрива Вихра в своята астрологична прогноза за предаването "На кафе". 

Затова и денят е подходящ за поемане на отговорности и започване на важни начинания. 

луна зодии
Снимка: iStock

В сряда пък очакваме един благоприятен аспект на Луната с Юпитер, който ни помага да чертаем дългосрочни цели и да взимаме правилните решения, за да ги постигаме. Имайте предвид обаче, че в този ден ще усетим влиянието на Уран – планетата, която често обърква плановете ни. Възможно е да изненадате себе си със спонтанни решения или да попаднете в неочаквани ситуации. 

В четвъртък ще има един малко по-напрегнат аспект на Луната с Плутон, което може да ви направи по-обсебващи или ревниви. Пазете се от натрапчиви и внезапни негативни мисли и не ги оставяйте да завладеят съзнанието ви. За щастие този напрегнат период ше бъде кратък.

Петък ще бъде най-напрегнатият ден в седмицата заради енергията на Луната и Марс, които може да ни направят малко по-избухливи и агресивни. Важно е да отстоявате позициите си, но внимавайте за начина, по който го правите. 

В неделя Меркурий преминава в знака на Овена, където ще остане дълго време, а на 2 април става и ретрограден. Затова и Вихра подчертава, че е добре да използвате месец март, за да стартирате нови проекти.

Докато Меркурий е в Овен, се подгответе за интензивна комуникация и импулсивни действия. Възможно е да искате всичко, при това веднага и на всяка цена. Проявете търпение и овладейте емоциите си, защото конфликтите и скандалите са много вероятни.

Неделя е подходящ момент за това, защото тогава ще има и Новолуние в Риби – момент в месеца, който е изключително подходящ за поставяне на ново начало във всякакъв аспект. 

Пълната астрологична прогноза на Вихра в "На кафе" можете да видите във видетото горе. А ако още не сте разбрали какво очаква всяка зодия до неделя според специалния ни седмичен хороскоп, продължете в галерията: 

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти