Плутон във Водолей носи изненади и бурни събития: каква промяна очаква всяка зодия през следващите 20 г.

Плутон във Водолей
Снимка: iStock

Плутон може да е най-малката и най-отдалечената от всички планети в астрологията, но никога не трябва да подценявате нейната сила. Разбирането как движението на Плутон във Водолей ще повлияе на вашия зодиакален знак е важно, за да си обясните някои дългосрочни процеси, които ще се случат вътре във вас.

А най-важното е, че тенденциите, които започват този месец, ще продължат да се развиват през следващите двадесет години, разкривайки дълбоко скритии истини и катализирайки огромни промени както на лично, така и на колективно ниво.

В астрологията Плутон символизира дълбочина, интензивност и мистерия, както и големите цикли – на смърт и прераждане, съзидание и унищожение. Тази планета има силата напълно да ни трансформира и винаги носи дълбока промяна.

Освен това Плутон работи с крайностите и представлява всичко, което е тайно скрито под повърхността, както и истините, които в крайна сметка излизат наяве.

Плутон транзитира надолу към знака Козирог от 2008 г., така че първоначалното му преместване във Водолей на 23 март 2023 г. бележи първата промяна на знака за тази планета от близо 15 години. Това беше първото движение на Плутон към Водолей от края на 18-и век насам. Но на Плутон ще отнеме време, за да завърши напълно този зодиакален преход.

Благодарение на бавната орбита на Плутон и годишните ретроградни периоди, тя се върна обратно в Козирог на 11 юни 2023 г., но от 21 януари 2024 г., отново преминава напред във Водолей. Това обаче е още едно временно потапяне във Водолей, тъй като Плутон се връща обратно в Козирог на 1 септември.

За щастие, Плутон ще се върне във Водолей окончателно от 19 ноември 2024 г. И ще остане там до 2043 - 2044 г., което дава на планетата цели две десетилетия, за да изпълни трансформиращата си магия.

В астрологията Плутон често се нарича трансперсонална или генерационна планета - тъй като се смята, че нейното далечно присъствие от Слънцето оформя нещата за по-дълъг период от време и има по-забележимо влияние върху обществото като цяло. В далновидния въздушен знак Водолей е вероятно да видим трансформиращата сила на Плутон да променя обществени норми и тенденции, когато става дума за въпроси на технологиите, иновациите и начина, по който си представяме бъдещето.

Водолей е знакът, който управлява групите и общността, така че можем да очакваме много промени и разкрития и в световен план. Плутон ще прекара само няколко месеца във Водолей, но това ще ни даде шанс да усетим енергията, която тепърва предстои. Имайте предвид, че каквото и да се случи по време на този кратък период, може да предвещава някои от промените, които предстоят в живота ви през идните 20 години.

Плутон във Водолей поставя началото на нова глава за обществото през следващите десетилетия, но този транзит носи много лични промени и за всяка зодия. Ето как ще ви повлияе въз основа на вашия слънчев знак:

Плутон влиза във Водолей: за какво да се подготви всяка зодия

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти