Астро прогноза за седмицата: Луната изостря емоциите, а Плутон във Водолей носи съдбовна трансформация

Ако в понеделник сте се чувствали леко разконцентрирани и са ви липсвали сили, за това си има астрологично обяснение. Това разбираме от седмичната астро прогноза на Вихра Петрова в предаването „На кафе“.

Вчера Луната беше в Риби, което ни прави по-меланхолични и разсеяни, обяснява още Вихра. Към края на деня обаче Луната прави аспекти с Уран и Венера, което ни зарежда с нови сили за седмицата.

Освен това днес Луната е в Овен, което ни дава нова енергия благодарение на този огнен знак. Ако искате да започнете нещо ново, особено свързано с физически усилия, този вторник е идеалният ден за това.

Днес наблюдаваме и един напрегнат аспект на Луната, свързана с емоциите, и Меркурий, планетата, символизираща разума. Решенията, които взимате, може да са продиктувани от емоциите, затова бъдете внимателни какво правите и казвате, за да не съжалявате по-късно.

Четвъртък и петък се очертават като хубави дни за работа и делови въпроси, когато Луната влиза в Телец и ни прави по-търпеливи. В професионален план този период е особено благоприятен за зодиите Козирог, Дева, Телец, Риби и Скорпион, пояснява Вихра.

Това, за което трябва да внимавате, е какво и колко похапвате, защото Телецът е известен като чревоугодникът на зодиака.

Хубав аспект в тези дни ще направят планетите Меркурий и Сатурн – това е подходящо време за сериозни и важни разговори, от които да вземете сложни решения.

През събота и неделя се случва едно много рядко и важно астрологично събитие – най-бавната планета Плутон влиза в знака на Водолея, където ще съвпадне със Слънцето. Подгответе се за емоционални пикове и дори кризи, защото Плутон се свързва с дълбоката трансформация. Тази енергия ще се усети най-силно от зодиите Телец, Лъв, Водолей и Скорпион, особено ако сте родени в първите дни на тези знаци.

Когато Плутон се премества в нов знак, той води до кардинални обществени и лични промени. Затова се подгответе за изненади и бурни събития. Какво още ни очаква тази седмица, разберете от видеото горе. 

Седмичен хороскоп за 15-21 януари

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти