Пролетен хороскоп 2024: Време е за обновление и баланс

Пролетта е най-накрая тук! Пролетното равноденствие настъпи на 20 март 2024 г. Ако искате да започнете този прекрасен сезон подобаващо, започнете с пролетното почистване, защото през това време от годината всичко е свързано с подмладяване и обновяване. Когато цветята започнат да цъфтят, техният аромат изпълва въздуха след дълга зима. 

20 март отбеляза не само началото на нов сезон, но и нова астрологична година. Със Слънцето, което премина в Овен, първият знак на зодиака, вие се впускате в нов цикъл в живота си. Това е страхотно време да си поставите цели, да създадете нови навици и да обмислите изминалата година.

Ето какво да очаквате през пролетта на 2024г. според китайския хороскоп

На пролетното равноденствие дневната и лунната светлина са равни, така че това също е време да намерите баланс в живота си.

Тази година обаче Меркурий може да промени плановете ви за пролетта. На 18 март планетата навлезе в своята предретроградна сянка, подготвяйки се за своето ретроградно пътуване от 8 април до 25 април.

Ретроградният Меркурий е време да направите промени, да преосмислите живота си и да преоцените отношенията си, така че не се изненадвайте, ако планетата ви поднесе някои изненади.

Ето и какво ви очаква този сезон според вашата зодия:

Пролетен хороскоп 2024: Време е за обновеление и баланс

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти