Ретрограден Меркурий в Овен: какво да очаква всяка зодия до 25 април

Сезонът на Овен винаги ни кара да се чувстваме въодушевени и готови за действие, скорошното затъмнение преобърна живота на всички, а сега е време за ретрограден Меркурий.

Меркурий ще бъде ретрограден от 1 до 25 април в знака на Овен, така че кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог ще усетят най-много неговото влияние. А за представителите на Лъв и Стрелец настъпва период на спокойствие.

Ретроградният Меркурий може да предизвика различни затруднения, например техниката ви да се повреди, да имате проблеми с комуникацията или предвижването, така че това може да бъде като цяло разочароващо време.

Хороскопът за АПРИЛ 2024

Докато Меркурий се връща по стъпките си в небето, вие също може вървите назад – към хора от миналото, стари работни места и предишни проекти. Това е време да разберете дали искате да върнете тези неща в живота си или да намерите начин да приключите и да продължите завинаги.

Когато е в Овен, Меркурий е пламенен, креативен и гръмогласен – страхотен за лидерство, измисляне на страхотни идеи, иницииране на нови проекти или започване на важни разговори.

Имайте предвид обаче, че когато е ретрограден, Меркурий в Овен може лесно да бъде насочен погрешно. Вместо пламенни и забавни, може да изглеждате донякъде агресивни. Вместо шумен и екстровертен, може да изглеждате прекалено напорист или досаден. Освен това ретрограден Меркурий в Овен ви кара да обичате да говорите, но мразите да слушате.

Така че през следващите няколко седмици подбирайте думите си и се опитайте да бъдете търпеливи.

Седмичен хороскоп за 1 - 7 април

Тъй като хора и проекти от вашето минало може да се връщат, приемете този ретрограден Меркурий като възможност за равносметка.

Разберете какво трябва да остане в живота ви, какво трябва да си отиде и от какво имате нужда отново. Моментът не е подходящ да започвате нови взаимоотношения, да подписвате договори или да правите сериозни крачки – това по-скоро е време да изчистите живота си, за да можете да вземате по-добри решения в бъдеще.

Продължете в галерията, където разкриваме какво трябва да очаква всяка зодия от ретроградния Меркурий в Овен:

Какво да очаква всяка зодия от ретроградния Меркурий

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти