Седмичен ТАРО хороскоп за 8 - 14 април: разкъсвани сте между две посоки

Винаги, когато сте объркани относно дадена ситуация и търсите отговори, е добра идея да попитате картите Таро за насоки! Независимо дали твърдо вярвате, че тези карти могат да ви покажат бъдещето или просто обичате този ритуал, вашият Таро хороскоп за седмицата от 8 до 14 април ще ви даде насоките, от които се нуждаете.

Изтеглете Вашата персонална Карта Таро на деня ТУК

Седмичен хороскоп за 13-19 май

Тестето Таро се състои от 78 карти, всяка от които е пълна с безкрайни възможности. Между провокиращите мисли образи на Таро и символиката, свързана с Големите и Малките Аркани, тези карти винаги имат начин да хвърлят светлина върху нещо, което трябва да бъде доведено до вашето съзнание.

Вярвате или не, Таро се използва от хора, които идват от всякакви сфери на живота и следват различни системи от вярвания. Независимо дали виждате Таро като възможност да се свържете с вашите духовни водачи или просто като инструмент за стимулиране на вашата интуиция и вземане на решения, тази форма на гадаене е винаги на ваше разположение.

И тъй като невинаги имате време да извадите тестето, вашият седмичен Таро хороскоп може да бъде бърз източник на информация, когато имате нужда от нея! И помнете, че бъдещето никога не е сигурно, така че мислете за гледането на карти Таро като шанс да разберете нещо от различен ъгъл и да помислите за уникална възможност, която не сте обмисляли преди.

Карта на седмицата

Двойка пентакли

Въпреки че всеки зодиакален знак получава своя собствена карта Таро, ние също изтеглихме карта, която ще опише цялостната енергия, която влияе върху всеки знак от зодиака. И за тази седмица тази карта е знак, че сте готови да вземете голямо решение, защото това е Двойка пентакли.

Тази седмица ще научите, че животът е баланс! Двойката пентакли представлява постигане на хармония с противоположни сили. Чувствате ли притеглянето от различни посоки напоследък? Противоречат ли си това, което искате и това, от което се нуждаете? Работата отнема ли време от личния ви живот или обратното? Тази карта иска да направите крачка назад и да разберете къде са вашите приоритети. Като знаете къде искате да изразходвате времето и енергията си, можете да вземете решение, което ви подготвя за дългосрочен успех във всички области на живота ви.

Ако търсите отговори относно вашето минало, настояще и бъдеще, вашият седмичен хороскоп Таро ще ви помогне. Ето какво Вселената иска да знаете за текущата си ситуация, според вашата зодия:

Седмичен таро хороскоп за 8 - 14 април

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти