Създадено за Lilly Drogerie

Наръчник за суперски бал – 3 продукта, без които не бива да оставаш този месец

Наръчник за суперски бал – 3 продукта, без които не бива да оставаш този месец
Снимка: iStock/Getty Images

Дочакахме най-сетне да настъпи първият месец от много време насам, който няма „р“ в името си, което значи само едно – идват баловете! Този толкова важен момент за всяка Edna от нас, който бележи края и началото на два съществени периода. Разбира се, като такъв, той трябва да се отбележи подобаващо – със стилни наздравици, блестяща визия и златисти 24-каратови усмивки. Със сигуност отдавна си се спряла на роклята на мечтите си, онези обувки, на които дори Пепеляшка би завидяла, и малкият, сладък клъч, който побира най-важното.

Сега е времето да си избереш бюти находките, на които можеш да разчиташ да допринесат за твоите усмивки, самочувствие и най-вече, да подчертаят чертите ти, защото ти си звездата на този ден, а и не само тогава. Знаем, че мисълта за бала те кара да се чувстваш суперско, затова сме ти подбрали продукти за суперско настроение и на също толкова суперски цени. Допитахме се до нашите приятели от Lilly Drogerie и изготвихме списък с най-важното във всяка от сферите – грижа за кожата, грим и аромат. И нека броим до 12 сега!

Снимка: iStock/Getty Images

Мечтаната кожа не е запазена марка само на корейките с MEDI-PEEL PEPTIDE 9 Есенция за лице. Навярно знаеш, че ключът към перфектната визия е перфектната основа, затова отрано трябва да включиш в рутината си продукт, без който кожата не може. Влюбени сме в него заради многобройните му ползи и невероятното действие, което има върху кожата ни. Тази есенция със 100% френски VOLUFILINE и 9 вида пептиди стяга кожата, прави я еластична и изглажда фините бръчици.

След нанасяне, малки мехурчета нежно ще обгърнат кожата ти, моментално ще я изгладят и ще ѝ придадат сиянието, за което си мечтаеш. Пептидите във формулата на есенцията имат хидратиращо действие, насърчават синтеза на протеин, защитават и повишават колагена и видимо подобряват текстурата на кожата. След този чудодеен коктейл за суперска кожа, тя ще ви благодари на бала, а и след това.

Снимка: Lilly Drogerie

Гримирай се като професионалист с REAL TECHNIQUES Сет от 4 четки за грим и гъба. Убедени сме, че следиш тенденциите в социалните мрежи и вероятно си супер в час с това коя четка за какво е и как се използва. От нашия опит гарантираме, че този сет четки е абсолютният must-have за перфектен грим. Всяка една е мека на допир и нанасянето на всеки продукт с нея не само го пести количество, но е и истинско удоволствие за сетивата.

За гъбката е ясно, че е един от най-ползваните продукти в грима и е перфектната половинка на фон дьо тена. Сред четките ще откриеш още и невероятна скосена красавица за пудра, руж и бронзър (което ти душа иска), вълшебство за клепачи, с което да блендваш любимите си цветове, опушвайки драматично, незаменима четка за правилно сливане на коректора с фон дьо тен и помощник за „десерта“ на всяка блестяща визия хайлайтърът. Грабвай ги и започвай да се упражняваш – гарантираме, че гримът ще се получи суперски!

Снимка: Lilly Drogerie

Ароматна диря за милиони с PACO RABANNE LADY MILLION Дамска парфюмна вода. За да си истинска модна икона на бала ти, имаш нужда не само от разкошна визия, но и от правилния аромат – иконичен и уникален като теб самата. Lady Million е изключително съблазняващ и омагьосва с уханието на нектар от бели цветове, сред които звездата е арабският жасмин.

Във връхните нотки той се допълва от сладки малини, а в основата му ще усетиш сладкия аромат на мед. Базата ще се погрижи за ароматната му диря с чисти нотки пачули и амбра. Този чувствен нектар е идеален за по-специални поводи и събития, така че го напръскай върху кожата си и усети тази благоуханна композиция – позволи на ароматната магия да е с теб през празничната нощ, за да я превърнеш в най-суперското изживяване в живота ти.

Снимка: Lilly Drogerie

Показахме ви нашите топ 3, нищо че може и до 12 да преброим и пак няма да успеем да съберем всички изкушаващи находки в Lilly Drogerie, които сега са с празнични отстъпки и на суперски цени. Грабвай под ръка приятелка и бързо към любимата дрогерия или онлайн на https://shop.lillydrogerie.bg/ на шопинг за предпразнично и празнично настроение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти