Най-полезните въглехидратни храни за отслабване

Диети сме спазвали всички. И едно от основните правила на диетите най-често е свързано с врага въглехидрати.

Някои храни, богати на въглехидрати, обаче всъщност са много полезни за нашия хранителен режим и спомагат за отслабването.

6 навика, към които трябва да се придържате, за да нямате отпусната кожа след отслабване

Със сигурност ще ви бъде любопитно да научите или ако вече ги знаете - да си припомните 9-те най-полезни въглехидрата, подходящи при стриктна диета. Ето кои са те:

Пуканките са любима храна на мнозина от нас, но най-хубавата новина е, че те са естествен антиоксидант и съдържат много малко калории. Те едновременно задоволяват глада и също така са чудесен заместител на всички вредни снаксове.

В килера ви винаги трябва да има място за тези оранжеви кореноплодни зеленчуци – сладките картофи. Те насърчават ускоряването на метаболизма, съдържат около 27 грама въглехидрати и засищат желанието не само за храна, но и специално за сладки (захарни) изделия. Освен това нямат мазнини и имат по-малко калории от белите картофи.

Киселото мляко е пробиотик и съчетано с нискокалорична диета може осезаемо да намали обиколката на талията.То дава на организма протеини, като не го лишава от полезните мазнини и естествени захари в състава си. Наистина полезно и чудесно средство за поддържане на добра фигура.

Вижте всички храни в галерията ни:

9 полезни въглехидрата за диета

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти