Пътуване с мама: Защо да му кажем "Да"

Много от нас обичат да пътуват, придружени от съпруг, партньор или приятел. След като прочетете тази статия, обаче, ще ви се прииска да споделяте пътуванията си и с майка си. Ето и причините, които ще ви накарат да пътувате поне веднъж годишно с нея и ще ви помогнат да го превърнете в приятно преживяване.

Майка и дъщеря: Дженифър Лопес и Гуадалупе

Пътуването е чудесен начин да наваксате

Въпреки че може да живеете съвсем близо до майка си, често не намирате време да се видите или да поговорите. Разговаряме с родителите си на празници, уикенди или семейни поводи, но това е време, което споделяме и с други хора. Ако пътувате с нея, ще имате достатъчно време да наваксате, ще се смеете, ще се прегръщате, ще плачете и ще правите всичко онова, за което иначе не ви стига времето.

Кейт Уинслет и дъщеря Миа по червения килим за телевизионните награди на БАФТА

Ще създадете много ценни спомени

Вече сте зрели хора и тя няма да е онзи паниран родител, както когато сте били малки. Ще се отпусне и ще бъде свободна. А това значи, че ще си прекарате чудесно заедно и със сигурност ще пожелаете да ви стане традиция. Ще оцените всичко, което е направила за вас. Пътуването ще ви помогне да я оцените повече като човек, както и качествата, които притежава. Забавлявайте се. Позволете ѝ да прекали с алкохола. Посмейте се докато гледате как влиза в кухнята на ресторанта, вместо в тоалетната.

Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна

Ще се опознаете по-добре 

Повечето майки толкова влизат в ролята си на майки, че съвсем забравят за другите аспекти на личността си. Детето вижда само майчината ѝ страна и винаги край нея се държи като дете. Но пътуването може да е първият ви истински шанс да излезете от тези роли, да се сприятелите и да направите нещо ново и забавно заедно.

10 съвета за пътуване, които ще ви спестят много главоболия

Ще осъзнаете, че любовта ѝ към вас сега, е по-силна от преди

Майка ви ще се съгласи да отиде, където пожелаете, дори и да е изморена. Ще ви снима на всяко красиво място по 100 пъти за перфектния кадър. Ще ви купи всичко, което поискате. Такива са майките. Не спират да ни обичат. А пътуването заедно ще ви помогне да преоткриете любовта си. Избрахте ли  вече къде ще отидете заедно?

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти