Галена след “Един за друг”: Плащам данък обществено мнение, много ми пука какво мислят за мен!

Галена и Петър, едни от големите фаворити в “Един за друг”, отпаднаха на крачка от финала на най-романтичното риалити. Те са гости в новия епизод на подкаста “Един без друг”, където разказаха интересни факти от престоя си в къщата на водещата Денислава Велкова.

Влюбената двойка от Генерал Тошево сподели, че това, което е застрашило тяхната игра е, че Галена е посочила открито, че в предаването има коалиция между Румен и Йоана, Михаела и Венци, Сияна и Светльо и Маргарита и Кристиян. Те разкриват, че късно са разбрали за коалицията и смятат, че те и още четири двойки в предаването са били заблудени.

Ето кои са двойките в "Един за друг"

Галена беше откровена и разказа, че плаща данък обществено мнение и за нея е важно какво мислят другите за нея. Фермерската съпруга разказа, че предпочита да живее в душевен мир и това ѝ е попречило да види, че не всички са искрени в предаването.

Петър и Галена посочиха в “Един без друг” коя е двойката, с която не са се разбирали във Вилата на любовта. Тази двойка те определят и като най-трудната за комуникация. Те посочиха и още една двойка, която е играла подмолно и е гласувала стратегически.

Петър сподели, че Дилян ще му остане най-близък след “Един за друг”. Той и Галена го определиха като чиста душа. Те посочиха, че Гери и Светльо, Кики и Емо и Хриси и Ивайло ще им останат най-близките двойки след предаването.

Петър и Галена разказаха историята на своето запознанство в епизода на “Един без друг”. Тя се е хванала на бас със свои приятелки да му пише, а той я оставя цели 5 месеца без последващи съобщения. Двойката разказва как е минала първата им среща и защо са избрали да живеят в Генерал Тошево, а не да останат в Лондон.

Защо твърденето на Сияна, че е част от коалицията е шокирало Галена? Кои двойки са били в “неколицията” заедно с Галена и Петър? Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол