Гери от “Един за друг”: Две жени в една къща не е добра идея! 

Украинката Гергана и брокерът Светозар са поредната отпаднала двойка от “Един за друг”, която гостува в подкаста на предаването “Един без друг”. Те споделиха, че ги е яд, че са отпаднали толкова рано. 

Светльо, който е успешен брокер, сподели, че все още не си е включил телефона след излизането от Вилата на любовта. Причината е, че се ядосва, че са отпаднали и не иска да чува никого.  

Украинката Гергана и брокерът Светозар – поредната отпаднала двойка от “Един за друг”

Светльо разказа, че един от най-трудните му моменти във Вилата на любовта е бил, когато мъжете са имитирали жените и е трябвало да се обличат като жени. Тогава той е превъзмогнал себе си и в последствие това се превръща в един от най-забавените му моменти в “Един за друг”. 

► Една от най-силните двойки напусна ,,Един за друг"

Гери и Светльо споделиха, че са се запознали благодарение на Гери, която търси апартамент в София за себе си и за приятелка. Тя не се влюбва в него от пръв поглед. След като се разделя със своя приятел, Гери отиват на дискотека с приятелки и там се среща отново със Светльо.  

В “Един без друг” двойка сподели за най-трудния момент във връзка си, в която се разделят, когато детето им е на 9 месеца. Майката и бащата на Светльо се разделят, когато е на една и той не са иска неговите деца да живеят в такава среда.  

Ето кои са двойките в "Един за друг"

Двойката сподели в подкаста за проблемите, които Гери е имала със майката на Светльо. Украинката призова всички млади хора в България да се изнасят от къщите си след като навършат 18 години и сподели, че в Украйна това е практика и никой не живее със семейството си след навършено пълнолетие.  

Гери е обещала на Светльо трето дете, ако влязат в “Един за друг”. Тя обаче тази година има юбилей, затова мъжът ѝ ще остави работата по бебето за догодина.  

Гери, която е наполовина украинка, разказва, че във Вилата на любовта ѝ е било много трудно, защото има роднини в Украйна и там, където живеят те, всеки ден падат бомби и ракети. Повечето ѝ роднини са мъже, които не могат да напускат страната и тя ги посещава по време на войната. Тя покани всички, които не вярват, че войната е истинска, да посетят Украйна. Гери сподели, че в началото на войната много се е жегвала от коментарите, но вече не е така. 

Светьо разказа, че три пъти е стигал до фалит в брокерския си бизнес. Гери разказа за собствения си бизнес за специални букети, в който мъжът ѝ я подкрепя. Той обаче е категоричен, че не би ѝ дал нищо наготово. 

Какви са отношенията на Гери с тъщата ѝ? Разбират ли се сега? И как успяват Светльо и Гери да излизат на вечеря всяка седмица и да дават нов живот на връзката си? 

Гледайте епизодите на “Един без друг” в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти