Дари и Денис: Искаме сватба след “Един за друг”!

Лъчезарните Денис и Дарина от Мадан са поредната двойка, която напуска “Един за друг” 5. Те са гости в подкаста “Един без друг”, където разказаха повече за участието си във формата и за живота си извън предаването.

Двойката споделя, че в живота са големи късметлии, но в “Един за друг” не са били, което води до това да са абонирани за телевизора няколко седмици поред.

Какво се случва днес с победителите от предишните сезони на "Един за друг"

Денис и Дари разказват, че Петя и Делян от Сливница ще им останали най-близки. Жест от тяхна страна към Денис е причината да се сближат още повече с тях.

Дойката от Мадан споделят, че са нямали стратегическо мислене в “Един за друг” и това може би им е коствало участието. Те посочват Сияна и Светльо като участниците, които са влезли на всяка цена и със стратегия. В “Един без друг” те разказват повече и за коалициите във Вилата на любовта.

един за друг
Снимка: NOVA

Денис и Дари са категорични, че в началото са били незабележими за другите двойки. Пред водещата Денислава Велкова те разказват, че никога не са искали да правят коалиция, а са били свободни електрони.

Денис разказва в “Един без друг” за първия път, в който я вижда в дискотека в родния им град Мадан. Те споделиха абсурдната ситуация около запознанството им и съобщението на Денис, което той изпраща на Дари, че са започнали да му се привиждат костенурки.

Дарина, която е учителка, споделя, че често учениците се държат неуважително към учителите. Тя преподава на гимназисти и много обича учениците си в Пловдив и Мадан. Тя вярва, че част от успеха ѝ с учениците ѝ е, че ги разбира добре и е в крак с времето. Дари споделя, че учениците в малкия град са по-амбициозни.

Влюбената двойка сподели в “Един без друг”, че са живели три години в Пловдив, но се местят в Мадан, за да са по-близко до любимите им хора. Семействата им са много близки и са им много важна опора. Това е причината те да си купуват собствено жилище в родния им град.

Денис разказва, че качеството, което харесва най-много в Дарина е амбициозността ѝ. Това, което не харесва е, че понякога се държи с него като ученик и го хока. Тя не харесва, че е разсеян. Любимото ѝ негово качество е, че е искрен и че никога не изневерява на себе си. Да ти е удобно на душата!

един за друг
Снимка: NOVA

След “Един за друг” планират да направят сватба. Денис и Дари искат да имат традиционна церемония, а Денислава виждат като перфектната водеща на церемонията.

Как се справят Денис и Дари с бърнаута? Каква роля изиграва пандемията в тяхната връзка? Кой е фаворитът им за победител в “Един за друг”?

Гледайте епизодите на “Един без друг” в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.

Ето кои са двойките в "Един за друг"

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти