Мис България 1998 празнува рожден ден! Ето как изглежда днес (СНИМКИ)

На 19 май Наталия Гуркова празнува своя 47-ми рожден ден, но времето сякаш не влияе на нейната изключителна красота и жизненост. Родена под знака на Телец, Наталия е известна със своята решителност и упоритост, които я правят не само успешен модел, но и вдъхновяваща личност.

Кариерата на Наталия Гуркова започва стремително още на 17-годишна възраст, когато тя взема участие в конкурса Мис Туризъм Интернешънъл през 1997 г. в Индия, където се класира в челната петица. Това е само началото на един впечатляващ път към световната слава. През 1998 г. тя печели короната на Мис България и става едно от най-търсените лица в модната индустрия. Наталия участва и в конкурса Мис Вселена 1998 г. на Хавайските острови, където също прави забележително представяне.

Ето как изглежда Мис България 1998 днес

Успехите на Наталия не се ограничават само в България. През 1999 г. тя печели световната титла на конкурса Мис Туризъм на планетата в Гърция и става носителка на златния медал Кралица на красотата на конкурса Мис Глоуб в Москва. През 2000 г. в Кан, Франция, Наталия завоюва световната титла за хармонично тяло на конкурса Мис Бикини. Тези постижения й носят и редица рекламни договори, включително едногодишен контракт с Nivea за Гърция.

Модата е голямата любов на Наталия Гуркова. Макар да не се е впуснала в създаването или управлението на модна агенция, тя винаги е била близо до тази индустрия. Наталия направи голямата крачка да стане дизайнер. Със страст и вдъхновение, тя говори за амбициозните си цели и планове за своя бутик. Нейният моден бранд вече е обличал дами от елита на Париж и получи признание от Академията за мода за "Успешна премиера на българската модна сцена".

Освен модата, Наталия има и други артистични таланти. Тя обича да рисува и често използва четките и боите, за да разпусне напрежението. Тази любов към изкуството е наследила и нейната дъщеря Джорджия, която също обича да пее, рисува и танцува.

Наталия е и страстна природозащитничка. Тя често се разхожда сред природата и обича да обикаля из България. Преди две години тя спасява изхвърлен на брега делфин. Съдействието й с Регионалната инспекция по околната среда и водите води до успешното спасяване на морския бозайник.

Ето как изглежда Мис България 1998 днес

Сред хобитата на Наталия са и конната езда и риболовът. Конете са нейни любими животни, а ездата е начинът, по който тя не само поддържа физическата си форма, но и развива концентрацията и рефлексите си. Наталия е и страстен рибар, умела в хвърлянето на въдицата и често с богат улов. На трапезата й винаги има морски дарове – любимата й храна.

Екипът на Edna.bg пожелава честит рожден ден на Наталия Гуркова! Нека продължава да ни вдъхновява с красотата, таланта и ангажимента си към природата и изкуството. Нейната история е пример за това как с упоритост и страст може да се постигне всичко. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти