Изящна като цвете: Коя е "Царица Роза 2024"?

Абитуриентката и бивша гимнастичка Неделина Неделчева грабна титлата на 56-ата "Царица Роза" на Казанлък.

На второ място журито постави Елена Николаева, а трета в престижния конкурс стана Мариам Григорова. Трите абитуриентки бяха избрани сред над 20 момичета.

"За мен короната на Царица Роза е едно задължение, отговорност и пример за младите хора да не се отказват и да рискуват". Това каза победителката в престижния конкурс в Казанлък. По думите ѝ участието за нея е приключение, което няма да се повтори, а преживяването е несравнимо

Новата "Царица Роза" на България - Неделина Неделчева

Прекрасната Неделина се е занимавала с художествена гимнастика в продължение на цели 12 години. В момента помага в залата, а приоритетът ѝ е да се развива и да продължи образованието си. Да стане Царица Роза е било нейна детска мечта.

"Всяка година гледах конкурса и тайничко се надявах да дойде и моят момент", каза тя пред БТА.

Победителката в конкурса за красота по традиция печели пътуване до Япония, а през следващата една година става посланик на Казанлък на изложения и борси по целия свят. За пръв път тази година носителката на короната в Казанлък има и право на участие в конкурса за красота "Мис България", а сред наградите от спонсорите на събитието са пътуване до Дубай и участие в годишната среща на Индийската асоциация за етерични масла в Ню Делхи.

Като част от наградата за първото място Неделина Неделчева стана лице и на верига за козметични продукти и на спа комплекс.

Вижте тук снимки от тазгодишния конкурс "Царица Роза":

Новата "Царица Роза" на България - Неделина Неделчева

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти