Михаела Петрова

Автор на Edna.bg
Михаела Петрова

Най-лесно ми е да се представя като журналист и писател. И ще спестя изброяването на  медиите, за които съм работила още от 9 клас. Пише ги и в двете ми книги "Секс, любов и други глаголи" и "Агент на нищото".

Но вече съм наясно, че това са професии – следствия. Избрала съм си ги явно, за да имам работа, докато търся отговоря на въпроса защо съм тук, а това са професии, които улесняват въпросното търсене. Срещаш се с интересни хора, говориш с тях, споделяте общите си удоволствия като например кулинария и вино, общите си вкусове към изкуството, а в ранните години на журналистическата ми кариера, това беше и лесен начин да се запозная и преценя дали наистина харесвам някой младеж.

Нито една важна връзка в живота ми не се е случила от тази хитрина, но пък самия творчески процес ми даде много отговори на въпроса защо съм тук и един от тях съм си записала ето така преди 8 години: "най-вече заради еволюцията между мъжко-женското у всеки отделен човек и във взаимоотношенията и за да казвам на хората да не се страхуват".

Хубавото на такава житейска причина е, че купонът няма край. 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти