Крясъците в леглото намаляват крясъците в живота

Имам едни съседи, които през вечер се карат. Чувам ги преди да си легна. Виждал съм ги когато сме се разминавали пред блока. Не изглеждат като хора, които редовно си викат. Усмихнати, хванати за ръце, като излезли от картичка. Дойде ли нощта – започват скандалите. Една вечер, докато по неволя ги слушах, реших да помисля малко над тая тема: тези двама човека могат да бъдат всяка една двойка, която се разхожда привидно щастливо и още по-щастливо изглежда на снимка, а в социалните мрежи вероятно събира безброй харесвания. Докато падне нощта и всичко започне за кой ли път отначало.

9 ползи от правенето на секс всеки ден

Как да намалим крясъците в живота? Като увеличим крясъците в леглото. В крайна сметка това легло не ни е дадено само за спане. Понякога няма какво друго да охлади страстите. Добрият секс е единствения градивен финал на скандала. И бездруго скандалите най-често са безсмислени и са за всякакви дребни неща, които не заслужават вниманието ни. Не казвам, че винаги работи, но работи достатъчно често, за да го практикуваме. Едно е да крещиш от нерви, съвсем друго – от удоволствие. Едва ли има някой от вас, който не е съгласен с тази простичка теза.

9 ползи от правенето на секс всеки ден

Истината е, че повечето пъти жените не крещят заради проблема, поставен в центъра на спора. Те крещят за внимание. Докато ти обяснява колко си смотан и как не си свършил нещо като хората, тя всъщност ти казва на нейния си, женски език: "Аз съм тук, а ти не ме забелязваш!". Колко много дами остават незабелязани. И после защо били изневерявали. Съвсем обяснимо е. Изневярата започва още в спалнята на партньора. Ако е тиха, чуждата спалня в един момент става шумна. Лошото е, че любовта е първата жертва на тези хладни, бързи движения. За жертвата на предателството остава двоумението. Въпросът "Къде сгреших?"

8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да правите секс

Грешката ти беше, че караше жена си да крещи заради някакви глупости, вместо да я накараш да крещи името ти в леглото. Може би и това иска прекалено може би и това иска прекалено много може би и това може би и това изисква прекалено много усилия, а на теб не ти е ден, но знай че в любовта дните винаги са преброени. Нощите също. Време е да живеем. Пълноценно и силно. Така както го искаме. Без остатък. Без толкова драма. И ако ще си викаме – да го правим по онзи начин, който можеш да сбъркаш с музика. Хармоничната връзка между двама е като музиката. Животът с нея чисто и просто е по-хубав. Не я спирай.

Още от автора: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти