9 неща, които трябва да можеш преди да навършиш 35

Не, вкусна мусака и добра баница не са сред тях, въпреки че не е зле да знаеш как да действаш в кухнята (нищо похвално няма в това да знаеш само как се варят яйца).

Обличане за щастие: няколко идеи за „допаминов тоалет“

Става дума обаче за приемането на някои основни житейски урока, които могат да ти помогнат по-лесно да преминеш от тийнейджърството през бурните, но много забавни години на 20те, към приятната уседналост и спокойствие на 30+ години.

Ето как се промени Меган Фокс през последните 20 години

Защото колкото по-добре разбираме себе си и си взимаме уроци от допуснатите досега грешки, толкова по-успешно ще навигираме живота си занапред.

До 35 години следва да си осъзнала следните истини:

1. Мълчанието наистина е злато - не винаги всичко трябва да се казва и споделя. Понякога най-добрата тактика би била да си замълчиш и продължиш напред.

Как изглежда идеалната жена през вековете

2. Като намериш по-умен от теб, привлечи го към себе си, не се впускай в надпревара - винаги ще има хора, които са по-добри, по-умни, по-красиви или по-нещо си друго. Това не следва да предизвиква негативни чувства или завист в нас, а напротив. Замисли се как може да се научиш и обогатиш от тези личности и как да ги имаш на твоя страна, а не обратното - да се конкурираш с тях.

3. Работата ти не е твое семейство - освен ако наистина не става дума за семеен бизнес. Единствените, които ще си спомнят твоите дълги часове работа и оставане след работно време, са близките ти - мъж, деца, родители, които са те чакали вкъщи, докато ти си се опитвала да се докажеш на хора, които основно се интересуват колко още можеш да работиш за тях (без да ти плащат допълнително).

4. Не подчинявай живота си на “какво ще кажат хората?” - всеки има своето мнение и всеки е готов да дава непоискани съвети, както и да критикува. Ти обаче знаеш най-добре какво е добро за теб и последното нещо, което следва да правиш, е да плащаш данък “обществено мнение”

5. Не е нужно да имаш много приятели - по-добре един-двама, но които могат да те подкрепят, разбират и насърчават!

6. Ще бъдеш истински щастлива, когато простиш, не обвиняваш и продължиш напред - без значение дали става дума за родителите ти или бивши гаджета. Спри да ги обвиняваш, дори и да имат вина, прости им, дори и да не са молили за прошка и продължи напред, свободна от кофти чувства и с отворено сърце за любов.

Не купувай тези 10 ненужни продукта за красота

7. Никой няма да те спаси и никой не ти дължи нищо - щастието е в нашите собствени ръце! Не очаквай никой да ти оправи живота, реши проблемите и направи щастлива, това го можеш само и единствено ти.

8. Личните ти финанси трябва да са в ред - до 35 години следва да си усвоила тънкото изкуство да се оправяш сама с приходи, разходи и т.н. Ако оставаш на червено преди да получиш заплата или затъваш в кредити, то трябва да направиш пълна ревизия не само на финансите си, но и на начина си на харчене. Има редица полезна информация и съвети от професионалисти под форма на книги, онлайн курсове и т.н., към които може да се обърнеш, ако ти е нужна помощ.

9. По-малко хороскопи, Таро и суеверия, повече здрав разум - както се каза

по-горе, съдбата и щастието ти е основно в твои ръце. Не разчитай на други хора или висши сили, ритуали за късмет и т.н., да ти помогнат.

Проюетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти