Станислав от Hell’s Kitchen: Бях много палав като малък, майка ми често ходеше на родителски срещи

Вицешампионът от Hell’s Kitchen 6 - Станислав е следващият гост в подкаста “Кухнята след Ада”, където разкри всичко интересно за своето участие пред миналогодишния победител от най-популярното кулинарно риалити в българския ефир - адашът му Станислав Иванов.

Виценшампионът Станислав признава, че е избрал грешна стратегия за финала, което му е изиграло лоша шега. Той смята, че Чоткин е изградил по-лесно меню, залагайки на италианските рецепти, което му е донесло победата.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

В подкаста гостува и неговата приятелка Нели, която прие предложението му за брак по време на кулинарното риалити. Нели разкри, че тя е направила първата стъпка към Станислав, а той от своя страна не скри, че е бил притеснен дали ще получи положителен отговор на предложението за брак. Двамата са скрили от близките си за събитието, защото искат те да научат от телевизионния ефир.

Завършилият на второ място в сезон 6 - Станислав сподели, че като малък е бил палаво дете, а майка му често е ходила на родителски срещи. Той разкри, че не е познавал баща си, защото родителите му са се разделили, когато е бил на 2 месеца, но и не е проявявал желание да го открие, за да поддържа контакт с него.

Участието на Чоткин в ,,Hell's Kitchen"

Заслужена ли е победата на Чоткин според Станислав и как влияе славата на участниците? Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Прочетете още:  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол