Царина от Hell’s Kitchen: Правила съм забележки към готвачи

Хоби готвачката от Горна Оряховица Царина бедна от любимките на зрителите в Hell’s Kitchen. Тя напусна надпреварата на крачка от черните куртки.

Царина е машинен оператор във военен завод. В продължение на 7 години е била управител на заведение. Определя се като работохолик, а най-силното й качество в кухнята е дисциплината. За нея влизането в Hell’s Kitchen бе сбъдната мечта.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

След участието си в Кухнята на Ада, тя се включи в забавния Food Quiz. Да видим доколко познава феновете на формата:

52% от феновете на Hell’s Kitchen готвят под 4 пъти седмично - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Вярно. Абсолютно вярно. Естествено, нормално. Четири пъти даже си е много. Аз например готвя четири пъти в месеца вкъщи, защото не мога да се прибера. Работя, ходя на ресторанти и ям на работа. Нормално.

50% от феновете на Hell’s Kitchen ходят на ресторант всяка седмица - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Вярно? В седмицата ходя, може би, поне два пъти на ресторант. Аз съм от клиентите, които винаги знаят какво да си поръчат, за да не бъдат разочаровани и рядко ще ми се случи да направя някаква забележка към готвачите или сервитьорите. Правила съм забележки към готвачи и в момента се сещам точно как, когато си бях поръчала преди много години едни пилешки хапки в ресторант и те страшно много миришеха на риба, защото готвачът най-вероятно е ползвал ножът, с който е рязал рибата, за да ми отреже пилешкото месо и това ужасно много се усещаше. Тогава направих забележка, да. Сега за това се сещам.

Детските снимки на звездите от Hell's Kitchen 6 и техните мили спомени за детството

10% от феновете на Hell’s Kitchen не са разсипвали брашно в кухнята - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

10%? Грешно. И защо? Ами, много, ама много такива случки имам. Как да го събирам, със салфетки и коша, как да го събирам?

Отварям пакет с ронена чубрица и вместо да го отворя спокойно, отварям го със сила и всичко по земята. Леле, аз имам толкова много работа и сега трябва и това да мета, и това да чистя. Всичко ми е в краката и нямам друг вариант. Трябва да го изчистя и само се бавя, а в кухнята не можеш да се бавиш. И после zero waste, a? Е, сега, винаги има изключения.

46% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат пастата с чесън - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Сладките семейни моменти на провокативната Стефани от Hell’s Kitchen

Вярно. По принцип, ъъъ, ми харесва комбинацията паста с чесън, но последният път, когато ядох паста с чесън... не завърши добре. Но ми харесва.

80% от феновете на Hell’s Kitchen не са пресолявали ястие - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Грешно, грешно, грешно! Много често съм пресолявала. В страха си да не е безсолно, често пресолявам манджите и обратно, понеже аз ям солено и все много ме е страх да не го пресоля, и слагам много малко. После върви се оправяй. Една манджа или едно ястие не ги ли подправиш в момента на готвенето, просто много по-различен вкус се получава, така че и двете съм ги правила. Бъркала съм захар със сол... и обратното. И не е много приятно. Най-кофти е, че го усещаш най-накрая. По принцип то си се усеща още докато го подправяш, но в бързината ми се е случвало и е гадно, наистина.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти