Мони Бонбони: Обичам и с чесън, и без...зависи

Един от най-колоритните участници в Hell’s Kitchen 6 и любимка на Шеф Ангелов – Симона, отпадна миналата седмица от надпреварата в кулинарния риалити формат.

Сега Мони Бонбони взе участие в специалиния Food Quiz и нека разберем колко добре познавам феновете на предаването:

46% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат да ядат пастата с чесън - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Не мисля, че 46% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат да ядат пастата с чесън, но... според мен е ГРЕШНО! Добре! Обичам и с чесън и без, зависи. Ако съм на първа среща - без чесън, ако сме вече от година заедно... с повече чесън! Да му мисли Митко!

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

74% от феновете на Hell’s Kitchen чистят кухнята си поне веднъж седмично - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

74%? Ами, да! Като виждам какви фенове има Hell’s Kitchen и какви критики има... според мен много си чистят, точно така - вярно е! Аз чистя кухнята 2 пъти в седмицата. Най-често в неделя и в сряда. Тогава са ми дни за чистене. Започвам първо с пода, после започвам с кухнята, взимам

препаратите, започвам да бър..., да бъркам, не знам какво да правя... Но как да чистя? Просто чистя!

Всичко, което знаем за звездния отбор в Hell's Kitchen

80% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат солен пред сладък кекс - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

ОТГОВОР: Не мисля, че 80% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат солен кекс, защото жените обичат сладкото, а не мисля, че само мъже гледат Hell’s Kitchen, така че - ГРЕШНО! Аз обичам сладък кекс. Рядко ям сладко. Когато ям, го предпочитам с повече шоколад. Яко, яко до горе шоколад!

80% от феновете на Hell’s Kitchen са пресолявали ястие - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Според мен не 80% от феновете, ами 100% от феновете са ги пресолявали, така че... ВЕРЕН ОТГОВОР! Колко съм пресолявала, само аз си знам... и шеф Ангелов, де! Много! Много пъти съм пресолявала, даже веднъж в единия сос, вместо сол... бях сложила захар! И стана сладък Холандез. Ами, то си е ясно, че аз се побърках там, но аз си влязох побъркана, така че не съм изперквала толкова много.

Детските снимки на звездите от Hell's Kitchen 6 и техните мили спомени за детството

16% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат българска пред чуждестранната кухня - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

За мен е грешно, защото в Hell’s Kitchen освен българи, гледат и българи в чужбина, които супер много им липсва нашата държава и според мен предпочитат българската кухня повече проценти, не 16%. Любимото ми българско ястие е мусаката. С мляко мусаката, задължително. И баница, не знам, то мусаката и баницата са български, точно така. В Hell’s Kitchen всички от участниците ще потвърдят, че аз съм правила най-вкусната баница. Не обичам айрян, защото много се надувам от него, така че без айрян. Айрян със захар не съм пробвала, но и не мисля, че ще ми допадне като вкус. На шефа можеше да го пробвам, но... е, не се бях сетила.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти