Познава ли Сарамандов феновете на Hell’s Kitchen? (ВИДЕО)

Сарамандов е на 26 години от гр. София. По професия е сладкар. Завършва варненската кулинарна академия. Печели първо място в надпреварата за най-добър кулинарен отбор в България. Работил е в редица ресторанти, носители на общо 8 звезди Мишлен. Ментор му е бил носителят на титлата “най-добър сладкар в света” - Рене Франк. Той бе един от запомнящите се участници в Hell’s Kitchen, но си тръгна малко преди финала.

►Изи: В Hell’s Kitchen имах камък срещу негативна енергия

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Как отговори при участието си в забавния Food Quiz и до колко познава феновете на Кухнята на Ада? Да видим:

27% от феновете на Hell’s Kitchen никога не са ходили на ресторант - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Според мен е вярно! Знаех си, че ще позная. Не мислех, че ще има друг начин. Аз ходя на ресторанти, когато искам да съм около хора. Понякога ги скипвам. На седмица 2-3 пъти... зависи. Като цяло не съм много взискателен клиент и никога нямам проблеми с нищо. Единственото нещо, което мразя е, ако ми сервират скариди... и те не са изчистени от задното черво. Тогава скаридата има вкус на тиня.

15% от феновете на Hell’s Kitchen са разсипвали подправки на пода - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Грешно! Смятам, че са повече. Даже днес разсипахме малко сол, а и имам един приятел... Той не разсипва подправки, той директно изсипва яйцата на земята. Тогава си ги събира с една кърпичка. И е тъжен, защото по принцип тренира, ама... тогава нямаше какво да яде. В Hell’s Kitchen не съм имал някакви подправки, които разсипвах, но един рамен бульон толкова време ми изкипяваше, че направо по едно време ми беше втръснало да го чистя.

26% от феновете на Hell’s Kitchen ядат мусаката с кисело мляко - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Това е пълен абсурд. Не вярвам, че 25% ядат мусаката с кисело мляко. Много повече проценти са. 87%?!? Да му се невиди. Аз мусака без кисело мляко не мога да ям, даже един път в Hell’s Kitchen някой беше сготвил мусака, нямаше кисело мляко и изобщо не се радвах на мусаката.

67% от феновете на Hell’s Kitchen не ядат шкембе чорба - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Вярно е според мен. Аз също не обичам шкембе чорба, но обичам да ям вегетарианската ѝ версия, която е с кладница. Такъв топ НЯМА! Не, не ми я е правил Коцето Калки... Една кръчма до старата ми сладкарница. Беше наистина много вкусно.

34% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат зелеви пред лозови сарми - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Да, според мен, защото зелето можеш да го изядеш. Макар и лозовите сарми да са много по-широко разпространени. И аз ям зелеви, аз обичам повече зелеви от лозови. И много мразя да ям чушките от пълнените чушки с ориз. Обичам ги само заради вкусът, който придават на ориза.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти