Edna.bg пита: Има ли скрити таланти Станислав от Hell's Kitchen?

Елизабет Астарджиева

Какво е по-хубаво от сладък десерт? Да ти го приготви мъж... Да, точно така, не е мит, че има сред господата такива, които могат да различат тиган от тенджера.

Преди време ние от екипа на Edna.bg решихме да започнем нова рубрика за интервюта, която кръстихме ,,Edna.bg пита”. Първо ви срещнахме със сексоложката Гинка Георгиева, която развенча някои митове относно интимността. Сега е време да ви представим следващия ни гост, а именно готвача, който буквално се превърна в емблема на предаването Hell’s Kitchen и грабна победата миналия сезон.   

Станислав бързо набра популярност след края на предаването и отскоро дори е водещ на ексклузивния подкаст ,,Кухнята след Ада”, където изгонените участници от Hell’s Kitchen разказват най-любопитното за себе си и преживяването си в кулинарното шоу.  

Ето какво интересно разказа Станислав пред Елизабет Астарджиева относно вдъхновението, готвенето и любовта: 

Ти си победител в Hell’s Kitchen, имаш готварска рубрика в ,,На кафе”, а отскоро си и водещ на подкаста "Кухнята след Ада". Как успяваш да се вдъхновяваш за толкова много кулинарни предложения към различните аудитории? 

Наистина е доста голям изборът какво точно да приготвям. Изпадам в големи зачудвания дали днес да бъде високопротеиново или високовъглехидратно. Доста често готвя тези неща, които на мен ми се хапват, а всъщност не мога да си ги позволя, тъй като доста тренирам и ям определени неща. 

Коя е най-странната мисъл, която ти е хрумвала, докато си готвил по телевизията? 

Имах една случка, точно започва ефир и рязко ми става лошо. Започват всичките ми крайниците да изтръпват. В един момент си казах: ,,Леле, аз имам 10 минути, не знам как ще продължа!” Сърцето ми се разтупа зверски и си казах, че 100% ще припадна. Буквално изпаднах за части от секундата в някаква черна дупка, но се осъзнах, успокоих се и си казах, че всичко е наред.

Кое е най-необичайното място, на което си готвил? 

Едно от най-необичайните места, на които съм готвил, беше в един офис, в една лъскава сграда. Трябваше да готвя за едни доктори и в менюто ми присъстваше телешки стек със сос Чимичури. Представете си, аз съм в една уникално лъскава сграда и казвам: ,,Хора, тук ли ще пека 30 пържоли?”.  

Та, нямаше как да ги изпека вътре в самата зала. Излязох отвън на терасата, ние бяхме почти на последния етаж, един силен вятър, а аз отвън на една скара пека пържолите. И зад стъклото всички доктори с телефони снимаха, беше малко странно. Наистина това ми е едно от най-странните места, на които съм готвил. 

Ако трябва да готвиш за любимата си звезда, коя би била тя и какво би приготвил за нея? 

За мен е една от най-големите кулинарни звезди, казвам кулинарни, тъй като аз съм в това общество, е шеф Ангелов. На него бих му приготвил нещо наистина изискано, поне с пет компонента, присъстващи в чинията, защото знам, че той наистина е един огромен критик и ще каже кое не е точно така, защото той винаги има какво да каже. 

Кое ястие никога няма да сготвиш така, както мама? 

Ястието, което никога няма да сготвя, както майка ми, това са пълнените чушки. Този вкус просто ме изстрелва далеч-далеч в моето детство. Тогава, когато играехме навън и трябваше да се прибирам на обяд да си хапвам пълнени чушки. Никога няма да го забравя това. 

Каква е връзката между готвенето и любовта? 

Връзката между готвенето и любовта всъщност е вниманието. Трябва да обърнем наистина голямо внимание при приготвянето на храната и няма шанс да не се получи. Така е и с любовта. Когато даваме нужното внимание, любовта е вечна.  

Сигурни сме, че не само на мъжа любовта минава през стомаха. Дай един съвет за всички мъже - кой е десертът, с който могат да спечелят сърцето на всяка жена? 

Мъже, давам ви един уникален съвет за това как да се влюби дама във вас. Направете шоколадово суфле и то с доста течен център. 

А ти как спечели сърцето на твоята половинка? 

Сърцето на моята половинка го спечелих всъщност готвейки, колкото и странно да звучи. Запознанството си е запознанство, но наистина жените обожават хора, които се грижат за тях. Аз всъщност полагах и полагам доста огромни усилия, за да я правя всеки ден щастлива. 

Коя е най-романтичната изненада, която си правил на твоята жена? 

Когато ѝ предложих в Позитано. Бяхме на едно много интересно място, наистина много красиво. За мен това е един от най-романтичните ми дни в живота, най-вероятно и на нея. 

Кои са трите нейни най-ценни качества, в които не просто се влюби, но и обичаш всеки ден? 

Трите основни качества, в които аз се влюбих в жена ми, не мога да ги опиша с прости думи. Благодарен съм, че е до мен във всичките ми трудни моменти и може би клиширано звучи, съжалявам мъже - наистина ние без жените сме за абсолютно никъде.  

Второто качество, което аз обожавам в нея е, че ме уважава като личност, уважава работата ми и знае точно аз какво правя, за което аз наистина много ѝ благодаря. 

Последното качество - че е наистина един много мил човек, добър. Доста често си поплаква на някакви филми с трагични моменти. Става ми толкова мило, когато усетя, че се просълзява, докато гледаме филма. 

Милиони жени четат хороскопа си в Edna.bg всяка сутрин с кафето. Няма как да не ти зададем и астрологичен въпрос. Ти си зодия Скорпион. Кои от характерни качества за този знак отговарят на твоята личност? 

Отскоро започнах и аз да следя моят хороскоп. Аз съм зодия Скорпион и отговарям на емоционалност, на доброта, на честност, на мистериозност. 

Имаш ли някакви скрити таланти, с които да изненадаш читателките на Edna.bg? 

Аз самия дори наскоро така се изненадах от себе си. През горещите дни се прибирам на село и помагам на баба ми. Всъщност аз намирам моята нова любов в градинарството и в отглеждането на домашни зеленчуци, тъй като после с една огромна любов ги приготвям вкъщи. Да, с ей това мога да ви изненадам! 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти