Честито! Станислав от Hell's Kitchen вдигна приказна сватба

Сладкарят от Перник Станислав Иванов, който спечели петия сезон на кулинарното риалити Hell's Kitchen през пролетта, се ожени за приятелката си Божидара. Прекрасната новина научихме от профилите на щастливите младоженци в Instagram.

Оказва се, че докато Станислав се е борил за победата в шоуто преди няколко месеца, годеницата му Божидара се е занимавала с организацията на предстоящата им сватба. Мечтата им да се насладят на морска сватба се сбъдва и по споделените снимки изглежда, че обстановката е била наистина приказна и романтична. 

За специалното събитие Станислав и Божидара са избрали красиво заведение на Централния плаж в Шкорпиловци, на около 45 км от Варна.

Младоженците изглеждат прекрасно, като не само булката, но и самият Станислав е в бяло, в унисон с елегантната украса в ресторанта на плажа. 

станислав hells kitchen
Снимка: Instagram

Гости на сватбата са били Иван Димитров, Емануел Июджи и Васил Кацаров, които тази година участваха в Hell's Kitchen заедно със Станислав, победителят от сезон 4 Реджеп Бадев, както и самият шеф Виктор Ангелов.  

Станислав предлага брак на своята любима, докато били на романтична почивка в Позитано, Италия. Притеснен, три дни преди пътуването носел пръстена със себе си непрекъснато. На третия ден поискал съвет от майка си.

станислав hells kitchen
Снимка: Instagram

"Тя ми отговори да съм по-сериозен и да не чакам с предложението. Бях изгубил ума и дума, бях много притеснен. Но след участието ми в Hell’s Kitchen нямам никакви притеснения“, каза кулинарят в предаването "На кафе".

„Не бях сигурна, но имах подозрения, че ще ми предложи. [...] Събираше смелост и на едно място за перфектната снимка извади пръстен от раницата си, а аз изпаднах в шок. Трябваше ми време докато кажа „да“, разказва годеницата му Божидара, която е най-голямата му фенка и от ден първи е вярвала в победата му в Hell's Kitchen.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти