След победата: Станислав готви морска сватба, а кум ще бъде участник от Hell's Kitchen

Сладкарят Станислав Иванов от Перник се превърна в големия победител в петия сезон на кулинарното риалити Hell's Kitchen и грабна чек за 100 000 лв. Още преди вълнението от така желаната победа да може да отшуми, за 29-годишния кулинар предстои друго щастие. Той ще се ожени за своята половинка, която му оказа сериозна подкрепа на финала на предаването. 

Докато Станислав се е борил за победата в кулинарното риалити, годеницата му Божидара се е занимавала с организацията на предстоящата им сватба. И двамата са на мнение, че искат морска сватба, която е планирана за това лято. Предстои изборът на булчинска рокля, а за кум е поканен Иван, който си тръгна рано от Hell’s Kitchen, но се превърна в истински приятел за Станислав за краткото време, в което беше в предаването. 

Виж тук► Станислав е големият победител в сезон 5 на Hell’s Kitchen

Станислав предложил брак на момичето до него докато били на романтична почивка в Позитано, Италия. Бил много притеснен дали е правилния момент. Три дни преди пътуването носел пръстена със себе си непрекъснато. На третия ден писал на майка му за съвет. "Тя ми отговори да съм по-сериозен и да не чакам с предложението. Бях изгубил ума и дума, бях много притеснен. Но след участието ми в Hell’s Kitchen нямам никакви притеснения“, каза кулинарят в предаването "На кафе".

„Не бях сигурна, но имах подозрения, че ще ми предложи. [...] Събираше смелост и на едно място за перфектната снимка извади пръстен от раницата си, а аз изпаднах в шок. Трябваше ми време докато кажа „да“, разказва годеницата му Божидара, която е най-голямата му фенка и от ден първи е вярвала в победата му.

д
Снимка: Instagram

За Станислав пътят към победата не беше лек. Той трябваше да пребори много достойни конкуренти и да намери вътрешната си мотивация за това. „За всеки свой успех съм се борил със зъби и нокти. В началото не влязох с идеята да спечеля, но се случи нещо след първите предизвикателства. Една сутрин се събудих и се почувствах силно пристрастен към победата. След това се будех всеки ден с огромна мотивация и давах максимума от себе си“, разказа Станислав.

„Спечелих зрителите с това, че съм себе си. Не бях фалшив и показах уменията си. Важното е, че когато искаш нещо, можеш и трябва да го постигнеш", каза още Станислав.

станислав
Снимка: Instagram

В предаването Станислав си създаде и приятели, и врагове, но от всички тези отношения той извлече своите поуки и уроци. „Аз не бях конфликтен. Имах няколко караници с Кристиан и Асен, но това е с любов към тях и от спортна злоба. Голям приятел ми остана Иван, който си тръгна рано от предаването. Той ми даде бащински съвет и това ме докосна много. За мен бащата е този, който дава сила на семейството и стои зад него. Също така приятели останахме и с Васко. През тези три месеца най-големият ми опонент бе Виолета. С нея се състезавахме как по-добре да ни изглеждат чиниите. При Кристиан бе по-груба спортна злоба и всяка сутрин ставах с целта да го бия на всякакви предизвикателства. Той възбуди у мен този хъс за победа“, коментира Станислав останалите участници в риалитито.

Когато се будел всяка сутрин, Станислав си обещавал, че ще се бори в Hell's Kitchen в името на покойния си баща. На него посвещава и победата си. За него предаването е не само училище за кулинария, но и емоция, място, където да откриеш себе си, сподели още той. 

Повече за началните му стъпки в готвенето, разказани от гледната точка на майка му, за сълзите от щастие, за любовта с годеницата му Божидара, гледайте във видеото.

Романтичните снимки на Станислав от Hell's Kitchen и годеницата му

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол