Култовата Цвети от Враца се завръща в следващия епизод на Hell's Kitchen!

Цветомира се превърна в сърцето и душата на тазгодишния сезон на Hell's Kitchen, но за съжаление отпадна малко преди финала на кулинарното риалити. Ако ви е липсвал хуморът и бъбривостта на колоритната врачанка, то ще имате шанс отново да я видите в Кухнята на Ада. 

В следващия епизод на шоуто Цвети ще се завърне, но не за да се труди в кухнята. Тя ще има специална роля – да събуди финалистите Станислав, Васил, Виолета и Кристиан преди изпитанието им с караваните на Hell’s Kitchen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Шеф Цу (@milenovahk)

Този път на кулинарното бойно поле черните куртки ще срещнат своите конкуренти от златния отбор. Къци, Роксана, Виктория, Мирослава и Емануел ще готвят срещу най-добрите четирима, а по-късно ще се изправят срещу тях и във вечерната резервация. Отборът, който загуби, ще трябва да се раздели с един от своите.

След напускането на Hell's Kitchen Цвети мисли за бъдещето си и продължава да готви с голямо вдъхновение за семейството си, сподели младата дама за предаването "Събуди се" миналата седмица.

Тя мечтае да продължи да се развива, да стане добър готвач и да отвори собствен ресторант. Планира да продължи с висшето си образование, като желае да учи за кулинар в София или за начален учител в родната Враца. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Шеф Цу (@milenovahk)

„Щастлива съм от позитивните коментари и от това, че хората ме харесват и обичат. Имам много ухажори, но нямам време за сериозна връзка. Нямам време да излизам, дори и с моите приятели. Ходя на училище, а след уроците имам онлайн обучение“, каза тя.

Гледайте Hell’s Kitchen България в понеделник и вторник, 8-и и 9-и май, от 20:00 ч. по NOVA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Шеф Цу (@milenovahk)

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти