Цвети от Hell's Kitchen: "Постоянно се чувствах подценявана от играчите"

Цвети безспорно е откритието на тазгодишния сезон на Hell's Kitchen. Момичето от Враца създаде много запомнящи се моменти по време на участието си в кулинарното риалити, надскочи себе си и се превърна в най-младия участник, получил черна куртка. 

С това да си най-младия участник в предаването обаче идват и някои негативи, които и Цвети е изпитала на свой гръб в Кухнята на Ада. 

"По едно време постоянно се чувствах подценявана от играчите, но няма как, защото те си имат тяхното его. Професионални готвачи са, а аз съм малка." – каза Цвети в предаването "Събуди се".

Начинаещата готвачка добре осъзнава, че останалите участници в предаването често са я номинирали без причина, но не им се сърди. Благодарна е за приятелствата, които е открила там. 

„Най-ценното, което взех от Hell’s Kitchen, са приятелите, черната куртка и знанията. Научих много от най-добрите готвачи и от мастер класовете. Щастлива съм, че научих всички тези рецепти, които готвих в риалитито“, категорична е младата кулинарка.

Едни от най-емоционалните моменти на Цвети в предаването бяха свързани в Кристиан. Той докарваше момичето да сълзи от яд и обида с поведението си. За него Цвети признава, че не го е харесала още на кастингите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Шеф Цу (@milenovahk)

"Когато ми се обадиха от предаването за първия кастинг, бях в училище. Колебаех се дали да отида, но в крайна сметка го направих. На втория кастинг готвихме пъдпъдък. Бях се притеснила много, защото не съм готвила такава птица преди. Но реших да я комбинирам с репички и мус от авокадо – все неща, които съм правила в училище. Тогава шеф Дани Спартак ме попита дали съм измила репичките, а аз бях пропуснала да го направя. Но не си признах. Кристиан беше първият, който пробва чиниите. Каза ми, че чинията ми не била на ниво. Когато погледнах към неговата, в нея имаше две кълки, а беше и безвкусна. Но той продължи и обиждаше всички кандидати. Казах си: „Ако този влезе в Hell’s Kitchen, ще го унищожа“ – разказа Цвети пред Гала в предаването "На кафе".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Шеф Цу (@milenovahk)

Цвети сподели също, че не е очаквала, че ще напусне предаването, когато това се е случило. 

„Когато шеф ми каза да сваля куртката си, не го очаквах. Така се бях вдъхновила, сякаш живея там. Плаках много. Беше ми тъпо, че оставям Вили сама сред тези вълци. Много се разбирам с нея, тя ми е като сестра. Много разчитах на нея и работехме като тандем“, категорична е най-малката участничка в кулинарното риалити.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Шеф Цу (@milenovahk)

След напускането на Hell's Kitchen Цвети мисли за бъдещето си и продължава да готви с голямо вдъхновение за семейството си. Младата и борбена дама мечтае да продължи да се развива, да стане добър готвач и да отвори собствен ресторант. Планира да продължи с висшето си образование, като желае да учи за кулинар в София или за начален учител в родната Враца. 

„Щастлива съм от позитивните коментари и от това, че хората ме харесват и обичат. Имам много ухажори, но нямам време за сериозна връзка. Нямам време да излизам, дори и с моите приятели. Ходя на училище, а след уроците имам онлайн обучение“, каза тя.

 

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти