Наталия за адреналина в Hell's Kitchen: "На моменти чувствах, че ще припадна в предаването"

Пекарката Наталия не успя да се сдобие със заветната черна куртка малко преди финалния спринт в Hell's Kitchen. Въпреки това, тя надскочи себе си и получи голямо признание от шеф Ангелов, изживя истинска кулинарна еволюция и доказа, че с упоритост и желание се стига далеч. 

Hell's Kitchen е било огромно предизвикателство за Наталия, която понякога се е чувствала на предела на силите си в Кухнята на Ада.

„Шоуто си го представях в по-малък размер. Адреналинът беше на много високо ниво. На моменти казвах на останалите, че всеки момент мога да припадна, защото краката ми трепереха, а сърцето ми щеше да изскочи под куртката. Търсех точно този адреналин. Исках да има човек, който да ми вкара респект“, разкри Наталия пред Гала в предаването "На кафе".

Голям принос за тези наситени преживявания има нейната емоционалност. "Преди да вляза в Hell’s Kitchen казвах, че съм в Топ 3 в класацията на най-емоционалните хора в България. Преди мен са единствено Тити Папазов и Златка Димитрова," пошегува се кулинарката. 

Най-големият дразнител за Наталия в предаването безспорно беше Клавдия - майката на Асен, който получи черна куртка и все още е в надпреварата за голямата награда. Докато беше все още в играта, Клавдия създаде редица инфарктни моменти за своя отбор, като именно Наталия беше тази, която се опълчи срещу поведението на опитната готвачка. 

„Още в самото начало видях, че Клавдия не търпи друго мнение. Самата тя не намери път към младите, защото не дразнеше единствено мен. Дразнител бе, защото не искаше да учи рецептите и не полагаше старание. Подобно на Асен предпочиташе да пуши и да си пие бира в дворчето. Опитах се веднъж да проведа разговор и да си изговорим нещата. Трябваше да работим в кухнята като един човек, но разбрах, че с този човек няма как да меля брашно," каза Наталия.

Според Наталия, когато майка му си е тръгнала, Асен се е превърнал в друг човек и дори на моменти ѝ е бил симпатичен.

За кулинарното състезание Наталия се записала, за да излезе от рутината. Била вдъхновена от бивша участничка в Hell's Kitchen. "Един ден видях Мирела от предишния сезон на Hell’s Kitchen и се запитах какво правя у дома на дивана. Хвърлих се в дълбокото. Сигурна бях, че ще има много крясъци. Бях убедена, че ще бъда събрана и с хора, които няма да харесам, и ще се наложи да потискам емоциите и желанията си. Влязох неподготвена, защото това ми звучеше като да започна да уча за изпит от предишната вечер," сподели тя. 

Участничката разказва, че се е научила да готви рано от баба си, която редовно е била на котлоните у дома.

Вижте още от интервюто с Наталия във видеото.

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти