Радост за трима: вижте прекрасното семейство на Виолета от Hell's Kitchen

Всеки добър готвач се нуждае от вдъхновение, за да създава магия в кухнята, а Виолета вече се доказа като един от най-талантливите, трудолюбиви и неуморни участници в тазгодишния сезон на кулинарното риалити Hell's Kitchen.

Готвачката от София се приближава все повече и повече до финала и голямата награда в предаването, преминавайки успешно през всяко предизвикателство на пътя ѝ. Коя е движещата сила зад огромната ѝ енергия, стремеж да постига и да се усъвършенства? Отговорът е категоричен - семейството. 

В един от най-емоционалните си моменти в Hell's Kitchen Виолета се разплака, защото натрупаните в нея емоции от това, че не е виждала малкото си момиченце от дълго време, изплуваха на повърхността.

Малката ѝ дъщеричка е само на 5 години и е целият свят за нея. Тя е същинско копие на майка си и освен това по всичко личи, че е наследила страстта ѝ към готвенето, защото в клипчета, споделени в Instagram профила на Виолета, я виждаме сама да приготвя храна като опитен шеф готвач. 

Страстта към кулинарията тече в семейството и може да се каже, че именно тя е "виновна" за създаването му. Виолета се запознава със съпруга си докато работи в ресторант в Лондон. Самият той е готвач. 

На снимките ѝ в социалните мрежи често можем да я видим в компанията на любимите ѝ хора – нейният мъж и дъщеричката ѝ – докато са на разходка сред природата, берат билки, смеят се и просто се наслаждават на времето, прекарано заедно. 

Виолета е човек с всестранно развити таланти. Когато не се развихря в кухнята, тя е отдадена на другите си хобита - тичане, зимни спортове и йога. Готвачката дори има няколко медала от маратони. 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти