Вероника след Hell's Kitchen: "Не бих комуникирала отвън със Станислав"

Страстната хоби готвачка Вероника напусна оспорваната кулинарна надпревара на Hell's Kitchen. Момичето от Видин трябваше да свали престилката след слабото си представяне по време на вечерните резервации.

Вероника разказа в интервю за предаването "На кафе" подвече за отношенията между участниците в Hell's Kitchen, за нещата, които са ѝ попречили да остане в риалитито и за безрезервната подкрепа, която получава от нейния най-близък човек. 

„Забавлявахме се много в къщата и двата отбора бяхме като едно семейство. Играехме различни игри.“ – сподели Вероника. Въпреки че преживяванията ѝ в къщата на Hell's Kitchen са предимно положителни, един от участниците не е неправил престоя на хоби кулинарката толкова приятен. Вероника намекна за моменти, които са създали лошото ѝ впечатление за сладкаря Станислав и които не са видяни от зрителите. 

„Както и в живота ще продължа взаимоотношенията си с някои от участниците, а с други – не. Нищо лично към Станислав, но извън играта не бих комуникирала с него навън. Може и да е невероятен сладкар, но мнението ми е провокирано от личните ни взаимоотношения в предаването, които навярно не са се видели от зрителите.“

Вероника осъзнава и собствените си грешки в предаването. Въпреки че беше изпратена вкъщи от шеф Ангелов, тя не се чувства губеща в състезанието, а напротив – благодарна е, че това я е накарало да излезе от зоната си на комфорт. 

„Имаше прекалено много паника в мен. Нормално е да се отрази и на другите. Все пак това е отборна игра. Но смея да твърдя, че се справихме добре и че много пъти сме си помагали. Всеки има какво да научи в Кухнята на Ада. Аз не съм професионален готвач, а маникюристка. Но съм гледала всички сезони на предаването с голям интерес. Тъй като тази година за първи път можеха да кандидатстват и хоби кулинари и професионални готвачи, реших да си подам кандидатурата. Преминах през абсолютно всички кастинги, но вътре нещата стоят по друг начин.“ – каза видинчанката в "На кафе".

Непосредствено преди влизането си в Hell’s Kitchen Вероника се разколебава, но гаджето ѝ е категорично „за“ участието ѝ в шоуто. Той я подтиква да опита късмета си и да изпита себе си, за да научи нови неща.

„Близките ми смятат, че съм се представила достойно. Както смятам и аз. Изненада ги, че бях толкова емоционална. В реалния живот трудно мога да се разплача и приемам нещата с гордо вдигната глава.“ – сподели още Вероника.

Приятелят на Вероника е най-важният човек в живота ѝ - някой, който я кара да се развива и е голяма опора за нея. Момичето разказа, че благодарение на финансовата и емоционална подкрепа от страна на половинката си е успяла да стартира собствен бизнес като маникюристка след Hell's Kitchen.

Вероника разказва, че готви от малка. Но човекът, който я подтиква да експериментира в кухнята е нейният дядо, който подхожда с огромно внимание към приготвянето на храната. Дори 70-годишен продължава силно да се интересува от кулинарията. От него се научава да меси невероятни питки.

edna рожден ден една
Снимка: Edna.bg/Istock

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти