Станислав е големият победител в сезон 5 на Hell’s Kitchen

Амбициозният сладкар Станислав Иванов от Перник е големият победител в сезон 5 на Hell’s Kitchen България. 29-годинишният кулинар надделя над талантливата Виолета във финала и спечели голямата награда от 100 000 лева.

По време на решаващата вечерна резервация Станислав можеше да разчита на неговите близки приятели и бивши съотборници – Мацоев, Мартин, Васил и Виктор. Завършилата на второ място Виолета от София се представи много добре във финала, но Станислав показа по-добри кулинарни умения и по-силни лидерски качества и си тръгна с титлата „най-добър готвач за 2023 година“.

f
Снимка: NOVA

По време на финала Шеф Виктор Ангелов заяви: „Станислав, Виолета, вие двамата показахте, че всеки може да спечели, стига да положи нужните усилия. Така е и в Hell’s Kitchen, така е и в живота. Вие двамата сте бъдещето. Не само на нашата професия, но и на България!“

Hell’s Kitchen България избра и своя първи звезден победител. Риалити звездата Виктория Капитонова спечели приза, след като представи почти безпогрешно двустепенно меню в звездния финал. На второ място остана Мирослава Профирова, която доби популярност след участието си в „Игри на Волята“. Мира впечатли със своята модерна интерпретация на традиционни български ястия, но малки грешки ѝ костваха победата.

f
Снимка: NOVA

Сезон 5 на Hell’s Kitchen събра на едно място много любопитни телевизионни персонажи. Сред тях бяха 18-годишната интернет сензация Цветомира от Враца, която се превърна в най-младия участник с черна куртка в историята на шоуто, колоритният Виктор от Варна, който накара зрителите да се смеят с глас, поп-фолк дивата Роксана, чиято искреност предизвика най-разнообразни реакции сред зрителите и Къци Вапцаров, който отново доказа, че е шоумен номер едно. В предаването за първи път участваха и майка и син – Клавдия и Асен от Берковица. Кристиан от Варна, който достигна до топ 3, пък се превърна в една от най-противоречивите фигури в предаването, след като умишлено и стратегически саботираше кухнята, като дори във финала той дезертира и остави отбора на Станислав с един готвач по-малко.

Станислав Иванов е третият мъж в историята на Hell’s Kitchen България, който печели предаването. Най-горещото кулинарно риалити в България продължава да търси своите следващи звезди, готови да се борят за голямата награда и титлата „най-добър готвач на България“.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти