Колко буен тийнейджър беше Станислав от Hell's Kitchen?

Горещо ли е в кухнята на Ада ще научите в най-новия епизод на The Voice Cast, в който гостува Станислав - победителят в сезон 5 на култовото кулинарно предаване. Той говори открито за предизвикателствата, емоциите, приятелствата по време и след предаването. Разкрива за несигурността при влизането му, за съмненията в качествата си и за натрупаната увереност след преживяното. Разказа за първата си среща с кулинарията, от къде е тръгнал и за пътя, който е извървял.

,,Страстта към готвенето дойде в моите ранни детски години. Родителите ми имаха ресторанти по морето и аз нямах избор какво да работя, трябваше да помагам в семейния бизнес. Дълги години работех по задължение, но постепенно се влюбих в кухнята. Имах много буйни младини и чувствах спокойствие само докато готвех. Това ме освобождаваше от всякакви негативни мисли", сподели той.

,,В Hell’s Kitchen събират много големи професионалисти и трябва да си много подготвен, за да оцелееш докрай. Баща ми мечтаеше да участвам в такова предаване и аз се записах. Не съм влязъл с идеята да стана първи, а да видя докъде бих стигнал, да преборя страха от камерите, от Шеф. Трябва да запазиш пълно самообладание", допълни Станислав.

,,В един момент мислиш само за това каква чиния ще направиш. Аз само това сънувах след първия месец. На моменти като си измисля чиния вечерта, настръхвах целия", разказва победителят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Ovcharova (@izieqka)

Той следи с интерес новия сезон и се вълнува с новите участници и очаква с нетърпение да се запознае с тях отблизо. Каза, че готварството е необятна материя, която човек не би могъл да изучи в рамките на един живот, защото има непрекъснати иновации и се налага шеф-готвачите непрекъснато да четат и обогатяват своите знания. Какво е научил за себе си и за кулинарията след участието в “Hell’s Kitchen” можете да чуете в епизода.

В епизода ще научите още за неговите тинейджърски години, любими хобита, как прекарва свободното си време и с кого, както и за целите, които си е поставил през новата година.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти