Владимира след Hell’s Kitchen: Искаме да имаме дете с моята приятелка!

Един от най-колоритните образи от сезон 6 на Hell’s Kitchen - актрисата от филми за възрастни Владимира Влахова, гостува в първия епизод на официалния подкаст на предаването, носещ името “Кухнята след Ада”. Пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5 на кулинарното риалити, Владимира разкри интересни детайли за порно индустрията и това как минава един ден на снимачната площадка на филм за възрастни.

В “Кухнята след Ада” Владимира разказа, че след скандала с Никол се е чудила дали мястото ѝ е там, както и каза, че мъжкият отбор е по-добър от “женския кокошарник”. Тя посочи и основната грешка, която е направила, за да напусне надпреварата.

В студиото на официалния подкаст на Hell’s Kitchen Владимира подготви традиционно испанско ястие, което впечатли Станислав. Рецептата е научила от своята испанска приятелка.

hells
Снимка: NOVA

Розовата актрисата разкри колко пари изкарва на снимачен ден и колко трудно е да се занимаваш с тази професия. Владимира призна, че родителите ѝ не приемат тази част от живота ѝ, както и че все още не се познават с приятелката ѝ, с която има връзка от 5 години. След формата Владимира не намира смелост да се свърже с тях, но получава огромна подкрепа на лични съобщения в социалните мрежи.

Владимира разкри, че планува да се завръща в България все по-често, а първото ѝ планирано пътуване ще бъде на 22-и юни, когато ще се проведе Sofia Pride 2024. Тя сподели, че ще присъства на най-голямото събитие в подкрепа на човешките права в България заедно със своята приятелка. Благодарение на участието си в кулинарното риалити и положителната си нагласа, Владимира се превърна в един от младите гласове на ЛГБТИ общността у нас.

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти