Гатьо от Hell’s Kitchen: Всички ядат шкембе чорба!

Пеньо Гатевски, който зрителите познават повече като Гатьо от „Игри на волята“, се превърна в един от емблематичните герои и в Hell’s Kitchen. Благодарение на автентичния си нрав и поведение, той предизвикваше симпатии в своя звезден отбор и страхопочитание в очите на опонентите си.

Поставихме Гатьо в ситуация да видим дали познава достатъчно добре феновете на Кухнята на Ада и вижте какво каза той:

Кулинарният гладиатор Гатьо в кухнята на Hell's Kitchen 6

Само 7% от феновете на Hell’s Kitchen ядат месо. Вярно или грешно?

Грешно! Само 7% ядат месо? Да не е 97%? Това е грешен отговор. Сега... по принцип Коцето Калки ми е казвал, че е блъснал куче с колата и оттам е спрял да яде месо. Явно тези хора имат някакви причини или просто не обичат да ядат месо. Абе, хора, правете това, което ви кара да се чувствате щастливи. Дали ядете месо, или не ядете... Нито сте сбъркали, нито сте сгрешили. Правете каквото ви е кеф, да не ви пука.

80% от феновете на Hell’s Kitchen са пробвали тайландска храна. Вярно или грешно?

80% от Hell’s Kitchen са пробвали... Къде има тайландски ресторанти в България? Китайско, да - съгласен съм. Но тайландско... Кефачо-маркучо, няма такова нещо.

Всичко, което знаем за звездния отбор в Hell's Kitchen

Над 60% от феновете на Hell’s Kitchen не ядат шкембе чорба. Вярно или грешно?

Грешен отговор. 89% ядат шкембе чорба. Даже и за вкъщи си взимат. Особено след като са били пияни предишната вечер и за махмурлук ходят да ядат шкембе чорба с люто. Слагат много люто и по една биричка... и така.

90% от феновете на Hell’s Kitchen не са разсипвали брашно в кухнята. Вярно или грешно?

Пълни глупости, няма такова нещо. Аз щом разсипвам, значи и те разсипват. Тръгвам да правя палачинки - пада и по земята, пада и по плота, навсякъде. После го събирам с прахосмукачката. Аз имам много модерна прахосмукачка.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

80% от феновете на Hell’s Kitchen са пресолявали яденето си. Вярно или грешно?

Вярно! Всеки го е пресолявал, дори и аз съм го правил. Някаква супа мисля, че беше един път... или някаква салата. Опитвам я - нищо, опитвам я - нищо, а тя явно е била някаква фалшива сол. После аз четох много за солта и разбрах, че тя се насолява в последствие. Като престои, много солено става. Затова много внимавайте със солта. Има варианти как да слагате и прочетете за солта. Ще научите много полезни факти.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти