Напрежението се покачва в Hell's Kitchen: Гатьо избухва срещу един от участниците тази вечер

Взривоопасен епизод на Hell’s Kitchen сезон 6 очаква зрителите на NOVA тази вечер от 20:00 ч. В Кухнята на Ада наистина ще стане много горещо, тъй като ще се случи първата словесна престрелка между участниците в тазгодишния сезон на кулинарния риалити формат. 

Коментар за бившия военен Пеньо Гатевски - Гатьо от страна на един от участниците в Hell's Kitchen ще изкара избухливия пловдивчанин извън равновесие. Покачилото се напрежение ще наложи намесата на шеф Ангелов в спора между участниците.

хелс китчън
Снимка: NOVA

Гатьо се открои като един от най-харесваните участници в последния сезон на приключенския формат "Игри на волята", но и като един от най-темпераментните. Дали той ще покаже същите качества и Кухнята на Ада или ще покаже различно свое лице предстои да видим. 

Следващият епизод на Hell's Kitchen ще започне с кулинарна битка между отборите на мъжете и жените на фестивала на баницата в село Световрачене.

хелс китчън
Снимка: NOVA

Отборът на победителите ще се изправи срещу звездите в съревнование на тема любими закуски от детството. Това ще създаде на пръв поглед уютна и ведра атмосфера, но нещата бързо ще ескалират.

Дали пък някое от звездите от Кухнята на Ада няма да си тръгне?

Всичко, което знаем за звездния отбор в Hell's Kitchen

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 тази вечер точно в 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти