В очакване на сезон 6: готвачи на принц Хари и Меган Маркъл влизат в "Hell's Kitchen"

И тази пролет ни очаква гореща кулинарна надпревара с шестия сезон на хитовото риалити Hell’s Kitchen. Участниците отново се очертава да бъдат изключително колоритни и атрактивни, като сред тях ще видим и такива, които са готвили за принц Хари и Меган Маркъл.

Претендентите за голямата награда са личности с любопитни житейски истории, които имат огромен потенциал да се превърнат във вайръл сензации. За първи път във формата ще участва и настоящ кмет на малко населено място. 

Всички те ще се изправят пред големи предизвикателства в най-горещата кухня в България, опитвайки се да спечелят одобрението на взискателния шеф Виктор Ангелов, както и сърцата на публиката на NOVA.

И този сезон в Кухнята на Ада ще влезе специален отбор с популярни личности, готови да нажежат страстите до краен предел и да покажат своите тайни кулинарни умения. 

“Събрали сме на едно място много кулинарни таланти, но и запомнящи се личности. Няма да повярвате какви хора ще влязат в Hell’s Kitchen 6. До мен в Кухнята на Ада отново ще бъдат моите опитни помощници Дани Спартак, Никола Симеонов и Светла Илиева. В новия сезон ще продължим и с пътешествията на караваните из страната, за да предизвикаме участниците ни по всевъзможни начини”, споделя кулинарната легенда шеф Виктор Ангелов.

Hells Kitchen
Снимка: NOVA

Телевизионният формат Hell’s Kitchen се реализира успешно в 20 страни по света с над 50 сезона и повече от 700 участници.

В България стартира през 2018 г. и до момента има петима победители, като в миналогодишния сезон на най-горещото кулинарно риалити инфлуенсърът Виктория Капитонова се превърна в първия звезден победител. А в галерията разказваме и какво се случва след финала с шампионите на Hell's Kitchen:

В очакване на сезон 6: какво се случва с победителите в Hell's Kitchen

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти